1.liga

Název Statistiky
Divize Sever Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Střed Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Finálový turnaj - o umístění Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Finálový turnaj Sk "A" Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Finálový turnaj Sk "B" Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Play off 1. ligy Zápasy Týmové Hráčské

Články

Lovosice ovládly první ligu! V semifinále vrátily loňskou porážku Blackfin Chrudim

neděle 23.06.2024, 11:00
SPM arena v Praze v sobotu přivítala účastníky Final Four 1. ligy. Úvodní semifinále nabídlo reprízu loňského finále, ve kterém Lovosice oplatily Chrudimi loňskou porážku. Druhé semifinále přineslo napínavou podívanou, kterou rozhodovala až nájezdová loterie, v niž měly více štěstí Hořovice. Zápas o bronz byl utkáním dvou rozdílných poločasů. V první polovině kralovalo béčko Přerova, ve druhém poločase však Chrudim předvedla obrat a nakonec zvítězila. Finále patřilo Lovosicím.

1. liga: Na Final Four postupují oba loňští finalisté, Přerov B o účast připravil Kroměříž

úterý 18.06.2024, 18:30
Inline hokejisté Blackfin Chrudim mohou nadále pomýšlet na obhajobu prvenství v 1. lize z minulé sezony. Jako vítěz skupiny Střed postoupili na Final Four, které si zahrají spolu s loňským finalistou IHC ESSE Lovosice, rezervou Hořovic a B-týmem Přerova. Night Birds se do čela skupiny Východ posunuli v posledním kole a na finálovém turnaji budou startovat místo Kroměříže. Ta se nakonec umístila s dvoubodovou ztrátou druhá. Final Four proběhne v pražské SPM aréně v sobotu 22. června.

1. liga: Pardubice uvidí chrudimské derby. Uspěje v něm Blackfin, nebo Eagles?

neděle 09.06.2024, 08:00
Druhá červnová neděle bude patřit dalším zápasům první ligy ve skupinách Západ a Střed. V prvně jmenované se oba lovosické týmy – IHC ESSE a ASK ILH – představí pod střechou haly Nikolajka, kde vyzvou Roller Storm Praha B a celek Jsmeinline. Na východě Čech hostí rezerva Hradce Králové Poličku a Úhřetice, dojde také na chrudimské městské derby mezi IHC Blackfin a IHC Eagles.

Hořovice B si to s Lovosicemi rozdají o první příčku, Kroměříž a Lvi míří do Přerova

sobota 01.06.2024, 20:00
Nedělní prvoligový program nabídne program všech tří divizí. V západní části změří v přímém souboji o první místo síly rezerva Hořovic a IHC ESSE Lovosice. Proti sobě zároveň stanou nejproduktivnější hráči skupiny, stejně jako ve střední skupině v případě duelu Polička – Blackfin Chrudim. Suverén skupiny Východ Kroměříž se představí na přerovské půdě.

Devils čeká v extralize Brno, Hradec Králové čeká domácí série

pátek 24.05.2024, 09:00
Inline hokejisté Zlína a Brna nasbírali v dosavadním průběhu STILMAT extraligy shodně sedm bodů. Po sobotních zápasech může jeden z těchto týmů figurovat na čele tabulky skupiny Východ, kde se momentálně nachází Přerov, na který tentokrát vyšel volný los. V sobotu dopoledne nastoupí Devils a Mission Roller ve Zlíně proti sobě. Ve skupině Západ 1. ligy na sebe podruhé v sezoně narazí dva účastníci z Lovosic.