Mladší žáci

Název Statistiky
Mladší žáci 2018 sk. východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Mladší žáci 2018 sk. západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
MMČR mladších žáků 2018 Zápasy Týmové Hráčské

Články

Nejlepší mladší žáky má Uherský Brod, v dorostu kraluje Přerov

sobota 25.06.2022, 18:00
Přerov – V sobotu odstartoval na přerovském stadionu přezdívaném v létě „soví hnízdo“ Finálový turnaj MČR inline hokeje. Program prvního dne obsahoval celkem osm zápasů dvou kategorií. Mezi mladšími žáky zvítězili Kanci z Uherského Brodu, kteří zvládl dramatickou finálovou přestřelku s domácími Night Birds. Těm ale zlato také neuniklo. Jejich dorostenci totiž ve finále vyzráli na Hořovice.

Přerov o víkendu hostí finále mládežnických kategorií. Kdo se stane mistrem ČR?

čtvrtek 23.06.2022, 20:15
Zimní stadion v Přerově bude o víkendu hostit Final Four mládežnických kategorií, které určí nové mistry České republiky. V sobotu se bude hrát v kategorii dorostu a mladších žáků, v neděli pak v juniorech a starších žácích. Všechny zápasy budou k dispozici živě na youtube kanále.

Mládežnické kategorie mají za sebou základní část, známe postupující na finálové turnaje a vítěze přípravek

úterý 21.06.2022, 17:00
Svou základní část o víkendu zakončily všechny mládežnické kategorie. V kategorii dorostu a žáků se uskuteční finálový turnaj, který určí nové mistry České republiky pro sezónu 2022. Nového mistra jsme poznali už v kategorii přípravek, kterou vyhráli hokejisté IHC Devils Zlín

Mládežnické soutěže čeká o víkendu vrchol základní části

pátek 17.06.2022, 16:36
V sobotu a neděli se uskuteční poslední kola základní části mládeže, ve kterých se definitivně rozhodne o účastnicích závěrečného finálového turnaje.