Extraliga juniorů

Název Statistiky
Ambica extraliga juniorů 2018 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Ambica extraliga juniorů 2018 - play-off Zápasy Týmové Hráčské
Final Four Ambica extraligy juniorů 2018 Zápasy Týmové Hráčské

Články

Vítězové extraligy juniorů a dorostu hodnotili Final Four

úterý 28.06.2022, 13:00
Zatímco MČR dorostu ovládl domácí tým IHC Night Birds Přerov, o něco větší překvapení bylo, že v juniorské extralize zvedl pohár tým IHC Roller Storm Praha. Za přerovský tým Final Four hodnotil David Ambruz a za juniorské šampiony David Straka.

Moravskou nadvládu narušil Roller Storm Praha, ve finále juniorky smetl Zlín

neděle 26.06.2022, 18:53
Přerov – V přerovském „sovím hnízdě“ proběhl druhý a poslední den mistrovství České republiky mládeže v inline hokeji. Mezi staršími žáky si pro zlato suverénním způsobem dokráčela Břeclav, Jihomoravané v čele s kapitánem Rumlem rozstříleli v semifinále Prague Rats a ve finále Úhřetice. Ve třetí mládežnické kategorii – po mladších žácích (Uherský Brod) a dorostu (Přerov) – se tak radoval tým z Moravy. Poslední titul ale putuje po metropole, Roller Storm Praha zvrátil remízový stav poslední bitvy se Zlínem osmi góly ve druhém poločase.

Přerov o víkendu hostí finále mládežnických kategorií. Kdo se stane mistrem ČR?

čtvrtek 23.06.2022, 20:15
Zimní stadion v Přerově bude o víkendu hostit Final Four mládežnických kategorií, které určí nové mistry České republiky. V sobotu se bude hrát v kategorii dorostu a mladších žáků, v neděli pak v juniorech a starších žácích. Všechny zápasy budou k dispozici živě na youtube kanále.

Zlín a Roller Storm ovládli základní část juniorské soutěže

pondělí 20.06.2022, 12:18
Svou základní část o víkendu uzavřela i Ambica extraliga juniorů, kterou v letošní sezóně hrálo rekordních devět týmů. Východní divizi ovládli hráči Zlína, západní pak hokejisté Roller Stormu.

Juniorskou soutěž čeká předposlední hrací den

neděle 12.06.2022, 08:00
Pomalu, ale jistě nám vrcholí i soutěž juniorů, která má před sebou poslední dvě hrací kola. Ta definitivně rozdají čtyři vstupenky na finálový turnaj.