Mladší žáci

Název Statistiky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Finálový turnaj Zápasy Týmové Hráčské

Články

Mládež uzavřela základní část. Poslední boje proběhnou na Final Four

úterý 20.06.2023, 11:00
Základní část mládežnických soutěží je dohrána a známe všechny účastníky finálových turnajů jednotlivých kategorií. Junioři se vydají v sobotu 24. června do Chrudimi. Dorostenci a mladší žáky čeká Final Four ve stejný den v Kroměříži. Starší žáci a přípravka sezonu uzavře v neděli 25. června také v Kroměříži.

Preview mládeže: O víkendu se rozdají poslední místa na mládežnické Final Four

čtvrtek 15.06.2023, 18:26
Mládežnické soutěže vyvrcholí o víkendu posledními turnaji, po kterých budeme znát kompletní složení finálových turnajů jednotlivých kategorií.

Souhrn mládeže: Nejmladší kategorie zná první účastníky bojů o medaile

úterý 13.06.2023, 17:00
Mládežnické kategorie mají za sebou předposlední hrací víkend, po kterém už známe první účastníky turnajů Final Four. Zbylé účastnické místenky se rozdají o posledním víkendu, který je na programu nyní. Očekávat tedy můžeme parádní zápasy napříč všemi kategoriemi!

Preview mládeže: V Kroměříži se o víkendu potkají junioři, mladší žáci a přípravka

čtvrtek 08.06.2023, 15:58
Pomyslným centrem mládeže se o víkendu stane Kroměříž, neboť se tam sejdou hned tři mládežnické turnaje. Jediná soutěž, která se o víkendu hrát nebude, je východní část starších žáků.

Souhrn mládeže: Nejmladší účastníci mají za sebou pátý hrací víkend

úterý 06.06.2023, 19:52
Nejmladší účastníci mají za sebou pátý hrací víkend Soutěže mládeže mají za sebou další soutěžní turnaje, které zamotaly situaci ve všech kategoriích. Souboje o poslední místenky na finálový turnaj tak budou hodně napínavé.