Extraliga

Název Statistiky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Extraliga play-off Zápasy Týmové Hráčské
Extraliga play-out Zápasy Týmové Hráčské
Final Four Zápasy Týmové Hráčské

Články

Brno oplatilo Prague Rats finálovou porážku a vystřídalo je na extraligovém trůně

sobota 22.06.2024, 18:30
Inline hokejisté Brna jsou novými šampiony STILMAT extraligy, ve finálovém zápase Final Four v Přerově si poradili s Prague Rats 6:2. Mission Roller tak soupeři z hlavního města v souboji o zlato vrátil rok starou porážku, tehdy mu podlehl vysoko 2:10. Jihomoravanům k titulu dvěma góly pomohl Filip Král, jednou se prosadili Strýček, Kučeřík, Rosendorf a Obdržálek. Rats branky Rubeše a Haška na obhajobu nestačily.

Hradec Králové přestřílel Zlín a z Final Four odjíždí s bronzem

sobota 22.06.2024, 17:15
Inline hokejisté Hradce Králové zvítězili v zápase o třetí místo Final Four STILMAT extraligy v Přerově nad Zlínem 10:6. Hattrickem se blýskli útočníci Filip Kuťák a Pavel Šimek. Devils v bojích o medaile podruhé v řadě prohráli a letošní sezonu nejvyšší soutěže zakončili čtvrtí.

Prague Rats na nájezdy udolali Zlín a čeká je repríza loňského finále proti Brnu

sobota 22.06.2024, 13:15
Inline hokejisté Prague Rats porazili v druhém semifinálovém utkání Final Four STILMAT extraligy v Přerově Zlín 4:3 po samostatných nájezdech. Celek z hlavního města ve druhém poločase dotáhl dvoubrankovou ztrátu a v samostatných nájezdech mu zařídil postup do finále Oscar Flynn. O titul si to Rats stejně jako v minulé sezoně rozdají s Brnem, zlínští Devils nastoupí do zápasu o bronz proti Hradci Králové.

Brno deklasovalo Hradec Králové a stejně jako loni si zahraje o zlato

sobota 22.06.2024, 12:00
Inline hokejisté Mission Roller Brno smetli v semifinále Final Four STILMAT extraligy v Přerově Hradec Králové 12:3 a podruhé v řadě postoupili do finále. Jihomoravanům se dařilo především v druhém poločase, během kterého nasázeli osm branek. Celkově čtyři góly si v utkání připsal Filip Král, Hradci nestačil ani hattrick Filipa Kuťáka.

Final Four hostí Přerov. Obhájí Prague Rats titul?

čtvrtek 20.06.2024, 17:30
Inline hokejisté Prague Rats budou na Final Four Stilmat extraligy usilovat o druhé prvenství v řadě a zároveň obhajobu. V semifinále, které hostí Přerov se utkají se Zlínem. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Brno a Hradec Králové. Finalista z minulého ročníku a Východočeši se na Hané představí od sobotních 10 hodin, duel Pražanů s Devils odstartuje v 11:30. Odpoledne se odehrají zápasy o 3. místo a finále.