Extraliga juniorů

Název Statistiky
Extraliga juniorů Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Play-off Zápasy Týmové Hráčské

Články

Dorost Hořovic či Zlína bude cílit na první body, juniorka Přerova na prodloužení série výher

čtvrtek 16.05.2024, 18:30
Také v pořadí třetí květnový víkend bude patřit mládežnickým soutěžím. Zvítězit se dosud nepodařilo starším žákům Nové Paky, stejně jako v dorostu Hořovicím a Zlínu. Novopačtí i Cvočkaři budou mít pro nadcházející zápasy výhodu domácího prostředí. V extralize juniorů zatím neztratil ani bod Přerov. Night Birds nyní v Nikolajce prověří Prague Rats, Hořovice a Devils ze Zlína.

Program mládeže? Česko-moravské zápasy dorostu nebo juniorské pokračování na Hané

čtvrtek 09.05.2024, 10:00
Inline hokejisté Přerova vedou po zápasech prvního kola tabulku Extraligy juniorů. Další duely soutěže proběhnou na jejich půdě, kde nebudou chybět ani Roller Storm Praha, Devils Zlín a Černošice. Extraliga dorostu je rozdělena na skupiny Západ a Východ. České a moravské týmy se ale v aktuálním týdnu utkají mezi sebou. Pražské celky Rats a Roller Storm spolu se středočeskými Hořovicemi zavítají na jih Moravy. Tady je vyzve Břeclav a Uherský Brod.

Šup na kolečka! Mládežnické soutěže začínají už o víkendu

středa 01.05.2024, 15:00
První květnový víkend bude patřit zahajovacímu kolu českých mládežnických soutěží. V sobotu 4. nebo i v neděli 5. května se vrhnou do zápasů všechny kategorie – junioři, dorosencit, starší a mladší žáci i přípravka. Každé z nich pak letošní sezona vyvrcholí tradičním Final Four.

Hradec Králové ve finále juniorské extraligy překazil Roller Stormu sen o obhajobě, bronz do Úhřetic

neděle 25.06.2023, 12:00
Čtyři nejlepší týmy juniorské extraligy předvedly na Final Four vynikající výkony, které vygradovaly ve skvělé a dramatické finále mezi Hradcem Králové a Roller Stormem Praha. Napínavý zápas o zlato, ale nakonec lépe zvládli hráči z Hradce Králové, aby nenechali Roller Storm obhájit mistrovský titul. V utkání o bronz se povedl skvělý zvrat Úhřeticím, které po prodloužení získaly bronz.

Mládežnická sezona vyvrcholí Final Four v Kroměříži, junioři se představí v Chrudimi

čtvrtek 22.06.2023, 10:00
Poslední červnový víkend se uskuteční finálové turnaje o tituly ve všech mládežnických kategoriích. Zatímco junioři si to rozdají v Chrudimi, kategorie od dorostenců až po přípravky se o trofeje utkají na kroměřížském zimním stadionu. Final Four slibuje zase po roce slibuje urputné boje, které uzavřou klubovou sezonu 2023. Všechna utkání budou str