Mistrovství světa - muži

Články

Smolař turnaje Michal Šimo: Hráli jsme výborně jako tým

úterý 15.07.2014, 16:09
Kdyby se uděloval titul největšího smolaře mistrovství světa v Toulouse, jednoznačně by připadl české šestadvacítce. Michal Šimo byl víc než platným článkem první formace, se svými spoluhráči zaměstnával obrany soupeřů prakticky v každém střídání. Z obrovského množství šancí se mu ale podařilo vstřelit jeden jediný gól.

Odvézt placku je vždycky super, ví gólman vicemistrů Daniel Brabec

pondělí 14.07.2014, 10:57
Brankář Daniel Brabec byl důležitou postavou českého týmu, který až do semifinále šlapal jako švýcarské hodinky. Až v posledním zápase se svými spoluhráči narazil. Brzy po finále a závěrečném ceremoniálu ale zklamání národního výběru přecházelo v radost z úspěchu, kterým střbrná medaile rozhodně je.

Toulouse je pro Čechy stříbrné. Na světový trůn se vrací Spojené státy

neděle 13.07.2014, 19:59
Česká reprezentace v inline hokeji nedokázala obhájit zlaté medaile z Anaheimu. Ve finále mistrovství světa organizace FIRS ve francouzském Toulouse podlehla 0:5 Spojeným státům americkým, které se tak jako nejúspěšnější tým historie šampionátů vrací na trůn. Stříbrná medaile však pro Českou republiku znamená alespoň desátý cenný kov v řadě.

Oslavenec Patrik Šebek: Fanděte nám dál, ať to zlato urvem!

neděle 13.07.2014, 09:56
Kapitánovi české reprezentace nemohla narozeninová oslava vyjít líp. Za nerozhodného stavu v semifinále mistrovství světa proti Kanadě zařídil Patrik Šebek vítězný gól, s národním týmem tak bude v neděli večer bojovat o obhajobu zlatých medailí! A postup do finále nebyl jediným dárkem, který dostal...

Češi zkušeným výkonem přehráli Kanadu a jdou bojovat o zlato!

sobota 12.07.2014, 22:23
Výborně, k obhajobě světového titulu zbývá české reprezentaci poslední krok! V semifinále proti Kanadě prokázala, že první inkasovaný gól ji nikdy nezlomí, a trpělivou hrou opět dokázala skóre obrátit ve svůj prospěch. Češi vyhráli 3:1, což znamená jediné – v neděli od 18:40 si zahrají velké finále šampionátu proti Spojeným státům americkým!