Pozápasové hodnocení Petra Kafky a Ondřeje Sluštíka

Pozápasové hodnocení Petra Kafky a Ondřeje Sluštíka

Prague Rats v rámci osmého hracího dne porazili Nový Jičín 6:4, po konci utkání zápas hodnotil za hosty Ondřej Sluštík, jenž vstřelil dvě branky, a za domácí Petr Kafka, který si připsal čtyři kanadské body.

Nový Jičín nečekala v neděli v Praze lehká práce, utkal se totiž s prvním i druhým týmem tabulky. V duelu proti Prague Rats se dlouho drželi na dostřel, ale ani to jim nestačilo, duel zvrátit nedokázali. „Celou dobu jsme byli slabší, ale nějak jsme bojovali. Kluci z Prahy se nám přizbůsobili a ke konci jsme trochu kousali, ale na ně to nestačilo. Síly nám docházely, protože jsme hráli jen na dvě obrany a kluci toho měli plné kecky, hráli jsme i včera, takže jsme dost vyšťavení,“ řekl střelec dvou branek hostů Ondřej Sluštík.


Větší důvod ke spokojenosti mohl mít po utkání domácí Petr Kafka, jenž vede tabulku produktivity, a svou sbírku kanadských bodů v utkání proti Novému Jičínu rozšířil o čtyři kanadské body. „Vyhráli jsme, takže zápas hodnotíme kladně, ale dnes nám tam nepadaly góly, jinak bychom asi vyhrály jiným rozdílem. Gólman Jičína zachytal výborně a nám to tam tolik nepadalo, takže proto to nebylo tak jednozančné. Myslím si, že jsme dominovali a potvrdili jsme roli favorita,“ hodnotil souboj prvního s třetím Kafka.