Extraliga pokračuje v Praze třetím hracím dnem

Extraliga pokračuje v Praze třetím hracím dnem

Po náročném úvodním extraligovém víkendu, kdy se odehrálo hned osmnáct zápasů nejvyšší soutěže, jsou v úterý na programu další dva duely. Do Prahy zajíždí olomoučtí Eagles, které čekají dva nelehké zápasy.

Eagles vstoupili do soutěže dobře, když v domácím prostředí porazili jak brněnský Mission Roller, tak Boskovice, poté však Orli nestačili na kladenské Čerty. Nyní si moravský celek udělá první výlet, když jej v Praze postupně čeká Roller Storm a zatím suverénní Prague Rats. 

Rats si zatím poradili s Uherským Brodem, zlínskými Devils i Hradcem Králové. Hráči pražského týmu navíc opanují tabulku produktivity, když první tři místa obsadili Petr Kafka (12+9), Petr Šinágl (6+14) a Tomáš Rubeš (9+4). Petr Kafka je přitom se svými dvanácti brankami nejlepším střelcem soutěže. 

Roller Storm si sice také připsal tři výhry, jedna ovšem přišla až po prodloužení. Pražský celek v úvodním utkání udolal až po konci základní hrací doby Zlín, aby na první vítězství navázal výhrami za tři body nad Uherským Brodem a Hradcem Králové. 

V úterý nás tedy dle všeho čekají nesmírně zajímavé duely celků z horní poloviny tabulky a my budeme jen zvědavi, jak bude její pořadí po třetím hracím dni vypadat. 

DatumČasKoloDomácí
08.05.201812:003IHC Roller Storm PrahaIHC Eagles Olomouc-:-
08.05.201814:003IHC Prague RatsIHC Eagles Olomouc-:-