Juniorská extraliga má o víkendu v programu jen dva zápasy

Juniorská extraliga má o víkendu v programu jen dva zápasy

Extraliga nejstarší mládežnické soutěže pomalu směřuje ke svému konci, do konce základní části zbývá odehrát jen deset utkání. Většina z nich se však odehraje až za týden, tento víkend se bude hrát jen v Novém Jičíně.

Lídrem tabulky je Přerov, který má náskok čtyř bodů na druhý Uherský Brod. Do hry se ale tentokrát nedostane, jelikož jsou v plánu jen dva duely. Oba dva bude hostit Nový Jičín, který přivítá Zlín a Uherský Brod.

Zlín je na čtvrtém místě a aktuálně toho má nejméně odehráno. V pěti zápasech nasbíral devět bodů a jen o skóre se drží před svým nedělním soupeřem. Půjde tak o souboj, který z celků se udrží v boji o nejvyšší příčky.

To Uherský Brod je na tom o poznání lépe, jelikož je hned za vedoucím Přerovem. Na toho však ztrácí čtyři body, a tak se v případě výhry jen na svého soka dotáhne, předskočit ho ale zatím nemůže.

Zajímavý je také boj o nejproduktivnějšího hráče soutěže, Jan Mikulec z Uherského Brodu totiž ztrácí na Karla Pláška z Přerova jen tři body a vzhledem k tomu, že Plášek během následujícího víkendu nehraje, má Mikulec šanci se ještě na protihráče dotáhnout.

04.06.201710:004IHC Nový JičínIHC Devils Zlín-:-
04.06.201712:005IHC Nový JičínIHC Uherský Brod-:-