Nadcházející extraligový víkend nabídne i přetahovanou o nejlepšího střelce

Nadcházející extraligový víkend nabídne i přetahovanou o nejlepšího střelce

Všichni netrpělivě vyhlíží nadcházející, v pořadí již třetí, víkend ve znamení Stilmat extraligy inline hokeje. Program je opravdu nabitý a rozlouskne hned několik otázek. Z těch nejžhavějších témat vyhlížíme ta týkající se nejlepšího střelce a především neporazitelnosti Berounských Medvědů. Pojďte se tedy podívat, co nás čeká a nemine. (Foto: Jan Gebauer)

Víkendový program

Sobota 13. května nabídne velmi bohatý a zajímavý program. Příznivci inline hokeje si mohou vybrat hned z osmi duelů, které se odehrají v Boskovicích, Černošicích, Kladně a Olomouci. Asi nejatraktivnějším zápasem je hned jeden z trojice těch dopoledních. Dosud neporažení Berounští Medvědi vyzvou Černošice, což znamená hned čtveřici nejproduktivnějších hráčů na jedné palubovce. Petr Kafka, Petr Šinágl a Tomáš Rubeš na straně Berouna, Marek Loskot na straně Černošic. Dokáže Loskot vyrovnat dosavadního nejlepšího střelce Petra Kafku?

Dopoledne bude rovněž k vidění souboj mezi Uherským Brodem a Boskovicemi, v němž se střetnou celky mající na svém kontě pouze jedinou výhru. V deset hodin odstartuje i duel Kladna a Roller Stormu Praha, kde oba soupeře spojuje stejný bodový zisk. K obědu se poté fanoušci mohou těšit na zápas Olomouce s Uherským Brodem, ve kterém se právě Brodečtí pokusí navázat na své předchozí těsné výhry.

Od dvou hodin odpoledne poté vypuknou další tři duely. V prvním změří síly Boskovice se Zlínem. Současně se boje rozběhnou i na dalších dvou frontách, a to konkrétně v Černošicích, kde se domácí postaví proti Roller Stormu Praha a inline hokejem bude žít rovněž Kladno, jehož hráči narazí na velmi silné Berounské Medvědy. Závěrečnou tečkou sobotního programu bude bitva mezi Olomoucí a Zlínem.

Nedělní program nabídne pouze dva duely. Oba se uskuteční na palubovce Nového Jičína, kde se domácí střetnou nejdříve s Olomoucí a následně přivítají Boskovice. Novojičínští prozatím ztratili pouze jediné utkání, dokáží si udržet svou pozici na předních místech tabulky?