V souboji dvou sousedících týmů v tabulce byly úspěšnější Černošice

V souboji dvou sousedících týmů v tabulce byly úspěšnější Černošice

ZLÍN - Domácí usilovali v zápase proti Černošicím o své druhé vítězství v rámci sobotního programu, ale nevykročili tak, jak chtěli, neboť po první čtvrtině doháněli manko dvou branek. Ve druhé části utkání však zabrali, a otočili nepříznivý stav. Černošice však rovněž nic nezvdaly a velmi pohledný zápas opětovně zvrátily ve svůj prospěch. Rovněž čtvrtou čtvrtinu si hráči Černošic pohlídali a zvítězili vysoko 12:4. (Autor: Zlata Vostrá)

Úvod utkání rozehráli oba soupeři v rozvážném tempu a na šance se čekalo, než se před Hufa dostal Skočovský, jenž neúspěšně zkoušel kličku na zlínského brankáře. Zlín mohl otevřít skóre, ale přečíslení tří na jednoho se využít nepovedlo, a tak se ke slovu dostali znovu hosté. Wurm vybídnul Marka Loskota, který neměl problém trefit odkrytou klec.

Druhá část byla už byla na góly bohatší. Černošice zásluhou Marka Loskota zvýšily na 2:0, jenže Zlín během devatenácti vteřin po brankách Jana Vyorala a Richarda Kobylíka rychle srovnal. Devils navíc v oslabení dokázali po trefě Davida Hrazdiry získat vedení, aby jej ještě před koncem druhé čtvrtiny Hrazdira navýšil na 4:2.

Černošice dvoubranková ztráta nezlomila, spíše naopak. Ve třetí čtvrtině dokonal hatttrick Marek Loskot a prosadil si David Sem a Pavel Mrňa, aby hosté získali vedení zpět na svou stranu. V závěru dvanáctiminutovky navíc zvýšil Robin Malý na 6:4, když potrestal nevyužitou šanci Hlaváče, jehož zakončení zastavila tyč.

Poslední část se odehrála pod taktovou Černošic, které postupně pohodlně navyšovaly vedení. Další čtyři branky totiž přidal Marek Loskot a o další dvě se postaral Ronald Wurm. Produktivní dvojice hostů tak byla celkem u desíti z dvanácti gólů hostů.  

Za zmínění stojí i počin Jiřího Černocha, který byl ve 38. minutě faulován, ovšem po přerušení hry sudímu přiznal, že nebyl faulován, aby rozhodčí zrušil signalizovaný trest pro domácího hráče.

Ohlasy po zápase:

Ivan Tomaštík (Zlín): 

Luděk Záhorský (Černošice): "První půlka byla hodně vyrovnaná. Ve druhé polovině jsme dorovnali skóre, zúročili naše zkušenosti a utkání zvládli."




06.05.2017 17:00| 5.kolo| Zlín
IHC Devils Zlín
IHC Devils Zlín
SK Černošice
4:12
SK Černošice
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 1:3
Rozhodčí: Stanislav Lerch, Tomáš Klein

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
08:34SK Černošice-0:1Marek LoskotRonald Wurm, Jiří Černoch
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
13:50SK Černošice-0:2Marek LoskotRobin Malý
14:08IHC Devils Zlín-1:2Jan VyoralTomáš Pavlůsek
14:29IHC Devils Zlín-2:2Richard KobylíkTomáš Pavlůsek
17:48IHC Devils ZlínSHG3:2David HrazdiraJiří Karafiát
22:59IHC Devils Zlín-4:2David Hrazdira
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
26:32SK Černošice-4:3David SemDavid Skočovský
28:17SK Černošice-4:4Marek Loskot
28:45SK Černošice-4:5Pavel MrňaDavid Skočovský, David Sem
34:56SK Černošice-4:6Robin MalýMarek Loskot, Ronald Wurm
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
38:23SK ČernošiceSHG4:7Marek LoskotRonald Wurm
40:01SK Černošice-4:8Marek LoskotRonald Wurm
42:13SK Černošice-4:9Ronald WurmMarek Loskot
44:22SK ČernošiceSHG4:10Marek LoskotRonald Wurm, Robin Malý
45:22SK ČernošiceSHG4:11Marek Loskot
47:40SK Černošice-4:12Ronald Wurm