Zápas Černošic s Přerovem byl ve znamení Loskota se Zbořilem

Zápas Černošic s Přerovem byl ve znamení Loskota se Zbořilem

KLADNO - Jak Černošice, tak celek Přerova čekal druhý zápas prvního hracího dne. Oba týmy měly co napravovat, neboť své úvodní duely nezvládly. Do vzájemného souboje vstoupily lépe Černošice. Třemi góly Marka Loskota se dostaly do vedení, ale Přerovští však nechtěli dát svou kůži lacino a snažili se manko smazat. Domácí si však svůj náskok nenechali sebrat. Marek Loskot přidal další tři přesné zásahy, dvěma góly se přidal i Jiří Černoch. Černošice se tak po závěrečném hvizdu radovaly z výhry 8:5. Hlavní strůjce černošické výhry je jasný, na druhé straně si čtyři z pěti gólů připsal Mikuláš Zbořil. (foto: Petr Hubáček)

Černošice nastoupily do svého druhého sobotního zápasu ve velikém tempu a od úvodu svého soupeře tlačily. Přerov nedokázal využít dvě přesilové hry a při druhé z nich naopak hned dvakrát inkasoval. Marek Loskot si nejprve položil Machače na led a bekhendovým blafákem přizvedl puk pod horní tyč – 1:0. Hned nato se navíc Marek Loskot dostal podruhé do úniku a prudkou střelou překonal znovu hostujícího brankáře – 2:0.

To, že je to zápas domácího Loskota, potvrdil začátek druhého dějství. Černošické číslo osmasedmdesát dostalo pas před odkrytou klec a tvrdou ranou rozvlnilo síť – 3:0. Hosté ale dokázali zakrátko odpovědět a připravili Langera o nulu. Zbořil zavezl puk a nabil Jakubu Ferencovi, jenž propálil domácího brankáře – 3:1. Zakrátko se ale náskok Černošic opět navýšil a byl u toho znovu Marek Loskot. Ten dostal puk od Černocha a vystřelil přesně – 4:1. V závěru čtvrtiny pak ještě Malý ujel do přečíslení s Markem Loskotem a černošický kanonýr přidal pátou branku – 5:1.

Hned na začátku třetí čtvrtiny mohli hosté snížit, Zdráhal však nastřelil jenom tyč. Skóre se znovu měnilo až v závěrečných patnácti vteřinách. Mikuláš Zbořil byl dostatečně důrazný před brankovištěm a procpal puk za Langera – 5:2. Po pěti vteřinách se navíc Přerovští radovali znovu. Mikuláš Zbořil vyrazil vpřed a prudkou střelou propálil domácího gólmana – 5:3.

V závěrečné periodě se opět projevila útočná síla Černošic. Marek Loskot se protáhl kolem beka, vypálil, sebral si vyražený puk a napodruhé už rozvlnil síť – 6:3. Vzápětí navíc našel Loskot před odkrytou klecí Jiřího Černocha a ten se rovněž zapsal mezi střelce – 7:3. Hosté se dokázali opět prosadit až při Semově vyloučení. Mikuláš Zbořil dostal dobrou přihrávkou a prudkou střelou z první zkompletoval hattrick – 7:4. Domácí však přišli s bleskovou odpovědí a opět překonali Machače. Ten nejprve Skočovského ránu vyrazil, ale na pokus Jiřího Černocha už nedosáhl – 8:4. V závěru ještě dostali Přerovští k dispozici početní výhodu, kterou opět využil Mikuláš Zbořil – 8:5.

Ohlasy po zápase:

Luděk Záhorský (SK Černošice): Do druhého utkání jsme vstoupili trošku lépe. Vytvořili jsme si šance, dali jsme góly a rozhodl Marek Loskot, který dal 6 gólů.

Jakub Ferenc (IHC Night Birds Přerov): Tak jsme si s kluky ťukli, bylo to super. Je to začátek sezony – hrálo se nahoru dolů, zatrénovali jsme si. Výkony super, gólmani super, hráči super. Je to ještě začátek sezony, nejsme sehraní. Trénujeme spolu dva dny, chodíme čtyři a jeden gólman, takže to nemá úroveň. Zápas ale dobrý, děkujeme klukům, zahráli jsme si. 


29.04.2017 17:30| 2.kolo| Kladno| 7 diváků
SK Černošice
SK Černošice
IHC Night Birds Přerov
8:5
IHC Night Birds Přerov
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:2 | SHG: 2:0
Rozhodčí: Jan Pechánek, Jan Petr

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
10:36SK ČernošiceSHG1:0Marek LoskotDavid Skočovský, Robin Malý
10:42SK ČernošiceSHG2:0Marek Loskot
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
13:28SK Černošice-3:0Marek LoskotDavid Skočovský, Jiří Černoch
18:58IHC Night Birds Přerov-3:1Jakub FerencMikuláš Zbořil
19:22SK Černošice-4:1Marek LoskotJiří Černoch
22:55SK Černošice-5:1Marek LoskotRobin Malý
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
35:44IHC Night Birds Přerov-5:2Mikuláš ZbořilErik Christov, Martin Gremlica
35:49IHC Night Birds Přerov-5:3Mikuláš ZbořilMartin Gremlica
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
36:25SK Černošice-6:3Marek Loskot
39:58SK Černošice-7:3Jiří ČernochMarek Loskot
41:37IHC Night Birds PřerovPPG7:4Mikuláš ZbořilMartin Gremlica
42:46SK Černošice-8:4Jiří ČernochDavid Skočovský, Marek Loskot
45:54IHC Night Birds PřerovPPG8:5Mikuláš ZbořilJakub Ferenc