Roller Storm otočil zápas v Černošicích a bere tři body!

Roller Storm otočil zápas v Černošicích a bere tři body!

Černošice ani ve druhém zápase nedokázali bodovat, naopak Roller Storm po obratu začíná vítězstvím a třemi body. Domácí tým sice po většinu utkání vedl, jenže posledních deset minut zvládli lépe hosté, kteří zvítězili 5:4.

Druhé utkání v Černošicích, které bylo na programu v rámci zahajovacího hracího dne nového ročníku inline hokejové sezóny, začalo opatrně. Hra se přelévala ze strany na stranu a příliš lahodivých šancí k oku diváka nebylo k vidění. Na první branku utkání si fanoušci museli počkat až do poloviny prvního poločasu, kdy se po přesné střele prosadila zkušená opora domácích Robin Malý. Hosté ale brzy odpověděli a po několika nevyužitých šancích se dočkali vyrovnání díky Matěji Kvasničkovi. Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou do šaten za nerozhodného stavu, domácí kapitán Fiala se prosadil dvanáct sekund před koncem první části. Černošice tak vedly po první poločase 2:1.

Vstup do druhé dvacetiminutovky vyšel lépe hostům a srovnat se povedlo Šimonu Slavíčkovi již po čtyřiadvaceti sekundách hry. Na vyrovnávací branku Stormu dokázali domácí odpovědět zásluhou Michala Bezoušky, ale to bylo v zápase naposledy. Domácímu týmu nejspíše došly po náročném prvním zápase síly a hosté měli tak mírně ulehčenou situaci. Třemi slepenými góly Viktora Štípka, Matěje Strnádka a Lukáše Strnada otočili hosté zápas ve svůj prospěch. Závěr zápasu ještě zdramatizoval domácí Robin Malý, ale více se Černošicím nepodařilo. Storm tak získal v úvodním utkání všechny body.


04.05.2024 13:00| 1.kolo| Černošice| 30 diváků
SK Černošice
SK Černošice
IHC Roller Storm Praha
4:5
IHC Roller Storm Praha
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Tomáš Veselý, Tomáš Výborný

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
10:13SK Černošice-1:0Robin MalýRobin Všetečka, Jan Kern
16:25IHC Roller Storm Praha-1:1Matěj KvasničkaMikuláš Skoupý
19:48SK Černošice-2:1Zoran FialaJan Kern
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
20:24IHC Roller Storm Praha-2:2Šimon SlavíčekMichal Novák
22:17SK Černošice-3:2Michal BezouškaRobin Malý
32:57IHC Roller Storm Praha-3:3Viktor ŠtípekMikuláš Skoupý
34:07IHC Roller Storm Praha-3:4Matěj StrnádekMikuláš Skoupý
36:43IHC Roller Storm Praha-3:5Lukáš StrnadJiří Stejskal, Mikuláš Skoupý
36:58SK Černošice-4:5Robin MalýZoran Fiala