Mládežnická sezona vyvrcholí Final Four v Kroměříži, junioři se představí v Chrudimi

Mládežnická sezona vyvrcholí Final Four v Kroměříži, junioři se představí v Chrudimi
autor fotografie: R.Hansel - FB Juniorský hokej

Poslední červnový víkend se uskuteční finálové turnaje o tituly ve všech mládežnických kategoriích. Zatímco junioři si to rozdají v Chrudimi, kategorie od dorostenců až po přípravky se o trofeje utkají na kroměřížském zimním stadionu. Final Four slibuje zase po roce slibuje urputné boje, které uzavřou klubovou sezonu 2023. Všechna utkání budou str

Final Four Extraligy juniorů

Nejstarší mládežnická kategorie se na závěrečný turnaj sjede v sobotu do Chrudimi. Začínat se bude semifinálovým zápasem vítěze základní části Hradce Králové a čtvrtých Úhřetic. Následovat pak bude souboj Hořovic s Roller Stormem Praha, který před rokem triumfoval na Final Four v Přerově. 

Postupující: ILHK Hradec Králové, Mad Parrots Úhřetice, IHC Roller Storm Praha a HC Cvočkaři Hořovice

Program Final Four Extraligy juniorů


Final Four MČR dorostu

Souboje o medaile v kategorii dorostu se uskuteční v sobotu v Kroměříži. Celý program odstartuje v pravé poledne utkáním Přerova s Břeclavi, následovat bude druhé semifinále Hořovic s Prague Rats. Finálový zápas této kategorie pak celý sobotní maraton ve Zlínském kraji uzavře. Titul obhajuje IHC Night Birds Přerov.

Postupující: IHC Night Birds Přerov, HC Cvočkaři Hořovice, IHC Prague Rats, HC Lvi Břeclav

Program Final Four MČR dorostu


Final Four MČR starších žáků

Nejstarší žákovská kategorie svůj poslední turnaj odstartuje v neděli ve 12 hodin. Začínat se bude soubojem Pardubic se Zlínem, následovat bude Přerov s Prague Rats. Finále této kategorie pak celou inlinehokejovou sezonu uzavře. V roce 2022 ovládl kategorii starších žáků tým z Břeclavi, který ale letos v soutěží nebojoval.

Postupující: IHC Dynamo Pardubice, IHC Prague Rats, IHC Night Birds Přerov a IHC Devils Zlín

Program Final Four MČR starších žáků


Final Four MČR mladších žáků

Mladší žákovská kategorie otevře v Kroměříži celý víkendový program. Začínat se bude v půl desáté střetnutím domácích hráčů s nováčkem inlinehokejové rodiny z Orlové. Následovat pak bude zápas mezi Přerovem a Zlínem. Domácí tým je největším adeptem na vítězství ve Final Four, v základní části ze dvanácti utkání deset vyhrál a pouze dvakrát pocítil porážku. 

Postupující: IHC Hanáci Kroměříž, MSK Orlová, IHC Night Birds Přerov, IHC Devils Zlín

Program Final Four MČR mladších žáků


Final Four MČR přípravky

Nejmenší hokejisté otevřou nedělní kroměřížský program utkáním Zlína s Přerovem, druhým v pořadí pak je souboj s Břeclavem a Uherským Hradištěm. Finálový zápas je na programu v neděli v 15:45. Vítězem základní části se stali hráči IHC Devils Zlín, kteří jistě pomýšlí i na cennou trofej, kterou získali i před rokem.

Postupující: IHC Devils Zlín, HC Lvi Břeclav, HC Uherské Hradiště a IHC Night Birds Přerov

Program Final Four MČR přípravky


STREAMY Z UTKÁNÍ – SOBOTA
STREAMY Z UTKÁNÍ – NEDĚLE