Souhrn první ligy: O vítězství v jednotlivých skupinách se bude bojovat až do posledních chvil

Souhrn první ligy: O vítězství v jednotlivých skupinách se bude bojovat až do posledních chvil

Druhá nejvyšší soutěž mužů má za sebou pátý hrací týden a před sebou poslední dva. Ani v jedné divizi zatím není rozhodnuto a proto se bude o přímých postupujících na závěrečný turnaj bojovat až do posledních chvil.

Skupina Západ

V západní části se minulý hrací týden odehrály pouze dva zápasy, které odehrálo béčko Hořovic. V tom prvním zvítězilo jednoznačně 16:1 proti ILH Lovosice, v tom druhém však v přímém souboji o vedoucí pozici podlehlo ESSE Lovosice 3:6. ESSE si tak vytvořilo na svého konkurenta náskok šesti bodů, Hořovice ale mají k dobru jeden zápas. Vše se rozhodne poslední hrací den 11. 6. 2023.

UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Skupina Střed

Skupina střed druhé nejvyšší soutěže se nám v posledním týdnu pořádně zamotala. Vedoucí tým Blackfin Chrudim nečekaně padl v derby s Eagles, když s ním prohrál těsně 4:5. Toho plně využila druhá Polička, která se plným bodovým ziskem na svého největšího konkurenta dokázala dotáhnout. O vítězi a přímém postupujícím na závěrečný turnaj rozhodnou poslední dva týdny.

UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Skupina Východ

Východní skupina se v minulém týdnu nehrála. O všem rozhodne až závěrečný turnaj, hraný  18. 6. 2023. O vítězství v této tříčlenné divizi se utkají hráči Kroměříže a rezervy Přerova. Oba tyto týmy mají na svém kontě devět bodů.

UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY