Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy inlinehokeje 2018 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2018 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2018 - play-off Zápasy Týmové Hráčské

Články

Obrat! Zlín ve čtvrtfinále oplatil Přerovu loňskou porážku a postupuje do Final Four

sobota 15.06.2024, 20:04
Inline hokejisté Zlína se radují z postupu do Final Four STILMAT extraligy inline hokeje. Ve druhém zápase čtvrtfinále play-off porazili Přerov po obratu 6:4 a v rozhodujících nájezdech jim zařídil celkové vítězství v sérii kapitán David Hrazdira. Devils se tak stali jediným týmem, který v sobotních vyřazovacích bojích dokázal vyzrát na lépe postaveného soupeře po základní části. Přerovským Night Birds na jejich půdě zároveň vrátili porážku ve stejné fázi sezony z minulého roku.

Další učastníkem Final Four je loňský vítěz, který i napodruhé porazil v derby Storm

sobota 15.06.2024, 19:00
Co se dařilo Roller Stormu Praha v základní části, to se nepovedlo ve čtvrtfinále. Pražský tým totiž jako jediný dokázal dvakrát zdolat vítěze základní skupiny Prague Rats, ovšem soupeř jim ve čtvrtfinále porážky vrátil i s úroky a cesta Roller Stormu končí ve čtvrtfinále. Prague Rats budou v silné konkurenci po roce obhajovat zisk trofeje na Final Four.

Derby v dramatickém čtvrtfinálovém prodloužení zvládli hráči Rats, mají tak první bod

sobota 15.06.2024, 16:15
V dramatickém čtvrtfinálovém zápase Stilmat Extraligy se IHC Prague Rats podařilo získat první bod v sérii s IHC Roller Storm. Ač Rats nastoupili bez několika hráčů, tak dokázali po většinu zápasu držet vedení, které až v samotném závěru dokázali hráči Roller Stormu srovnat. Prodloužení ovšem rozhodlo, že Jakub Bernad první bod v sérii posunul na stranu Prague Rats.

Brňané postupují na Final Four, proti houževnatým Kancům zvládli i druhý zápas

sobota 15.06.2024, 16:00
Je dobojováno, série mezi Brnem a Uherským Brodem končí 2:0 na zápasy. Domácí to však neměli rozhodně snadné, soupeř hrál velmi dobře a prokazoval velkou kvalitu. Tu ale měli i Brňané a k cestě do semifinále výrazně pomohl bodový příspěvek Filipa Krále, který svými gólovými zásahy pomohl Mission Rolleru k oběma výhrám a také postupu do semifinále Stilmat extraligy.

Hradec je mezi nejlepší čtyřkou! Divokou odvetu čtvrtfinále rozhodl v prodloužení Čáp

sobota 15.06.2024, 15:00
Tým ILHK Hradec Králové si jako první zajistil postup na Final Four Stilmat extraligy. Ve druhém čtvrtfinálovém utkání porazil Hořovice 6:5 po prodloužení, ač si doslova zahrával s ohněm. O půli totiž Východočeši vedli 4:1, jenže Hořovice dokázali zápas otočit, aby Filip Hronek zápas poslal ještě do prodloužení ve vlastním oslabení minutu a půl před koncem. V nastavení pak odšpuntoval postupovou radost domácí Zdeněk Čáp.