Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat Extraligy Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Play-off Stilmat extraligy inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2017 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Derby ovládli hráči Stormu! Získali tak skalp rivala Rats Prague

sobota 11.05.2024, 17:40
Závěrečným bodem sobotního programu na Nikolajce byl souboj Stormu a Rats. Vyrovnané utkání dopadlo lépe pro domácí hráče, kteří své soupeře předčili hlavně v produktivitě. Díky tomu získali velmi tři cenné body a odčinili tak dopolední ztrátu bodů ze zápasu proti Hradci.

Cvočkaři vyzráli na Černošice a slaví první vítězství v sezóně

sobota 11.05.2024, 17:32
Cvočkaři Hořovice a Černošice měli po prvním víkendu nového ročníku na svém kontě v kolonce bodů nulu, a tak bylo jasné, že jeden z týmů se konečně dočká výhry. O osudu duelu nakonec rozhodl skvělý nástup domácích, který už Černošice ve zbytku zápasu marně dotahovaly. Čtyřmi góly k triumfu Cvočkařů přispěl Arthem Hrabovetskyi.

Hradec Králové nestačil na Prague Rats a prohrál poprvé v sezóně

sobota 11.05.2024, 16:00
V souboji dvou neporažených týmů z prvního hracího víkendu zavítal Hradec Králové na hřiště pražských Rats na Nikolajce. Východočeši se rychle ujali vedení, ovšem branka z osmé minuty byla jejich poslední gólovou radostí v utkání. Domácí čtyřmi zásahy utkání otočili a opanovali souboj se ziskem tří bodů.

Brno si poradilo s Přerovem a slaví premiérovou výhru v této sezoně

sobota 11.05.2024, 15:06
Inline hokejisté Mission Roller Brno zvítězili v druhém kole STILMAT extraligy na půdě Přerova 7:3 a poprvé v aktuálním ročníku naplno bodovali. Na výhře Jihomoravanů po předchozích dvou porážkách se čtyřmi body za dva góly a stejný počet asistencí podílel obránce Radek Kučeřík. Brnu také pomohly tři využité přesilovky, díky nimž odmítlo závěrečné drama po kontaktní brance Night Birds.

Drama v závěru utkání Brodu se Zlínem vyústilo v prodloužení, radovali se Kanci

sobota 11.05.2024, 13:10
Třináctigólovou přestřelku s infarktovým závěrem přineslo derby mezi Uherským Brodem a Zlínem ve východní skupině Stilmat extraligy. O vítězství Kanců v prodloužení nakonec rozhodl v zápase čtyřgólový David Rauš. Uherský Brod i ve třetím kole bere dva body za vítězství po základní hrací době.