1.liga

Název Statistiky
Divize Střed Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Divize Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Finálový turnaj Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

1. liga: Pardubice uvidí chrudimské derby. Uspěje v něm Blackfin, nebo Eagles?

neděle 09.06.2024, 08:00
Druhá červnová neděle bude patřit dalším zápasům první ligy ve skupinách Západ a Střed. V prvně jmenované se oba lovosické týmy – IHC ESSE a ASK ILH – představí pod střechou haly Nikolajka, kde vyzvou Roller Storm Praha B a celek Jsmeinline. Na východě Čech hostí rezerva Hradce Králové Poličku a Úhřetice, dojde také na chrudimské městské derby mezi IHC Blackfin a IHC Eagles.

Hořovice B si to s Lovosicemi rozdají o první příčku, Kroměříž a Lvi míří do Přerova

sobota 01.06.2024, 20:00
Nedělní prvoligový program nabídne program všech tří divizí. V západní části změří v přímém souboji o první místo síly rezerva Hořovic a IHC ESSE Lovosice. Proti sobě zároveň stanou nejproduktivnější hráči skupiny, stejně jako ve střední skupině v případě duelu Polička – Blackfin Chrudim. Suverén skupiny Východ Kroměříž se představí na přerovské půdě.

Devils čeká v extralize Brno, Hradec Králové čeká domácí série

pátek 24.05.2024, 09:00
Inline hokejisté Zlína a Brna nasbírali v dosavadním průběhu STILMAT extraligy shodně sedm bodů. Po sobotních zápasech může jeden z těchto týmů figurovat na čele tabulky skupiny Východ, kde se momentálně nachází Přerov, na který tentokrát vyšel volný los. V sobotu dopoledne nastoupí Devils a Mission Roller ve Zlíně proti sobě. Ve skupině Západ 1. ligy na sebe podruhé v sezoně narazí dva účastníci z Lovosic.

Jak se změní extraligové tabulky? O víkendu pokračuje také první liga

pátek 17.05.2024, 12:00
Hned tři účastníci západní skupiny Stilmat extraligy inline hokeje zatím získali stejný počet bodů. Hradec Králové zamíří k dalšímu kolu do Černošic, pražské celky Rats a Roller Storm se postaví Hořovicím. Lídr východní skupiny ze Zlína se na svém stadionu střetne s Přerovem, který čeká i zápas v Uherském Brodě. Dalších osm duelů pak od pátku do neděle nabídne prvoligová soutěž.

Čtyři zápasy na Nikolajce, Zlín míří do Uherského Brodu. Běží už 1. liga

pátek 10.05.2024, 09:00
Inline hokejisté Hradce Králové a Zlína se po prvním kole Stilmat extraligy nacházejí na prvních místech skupin Západ a Východ. Východočeši, v jejichž dresu před týdnem úřadoval šestigólový Filip Kuťák, se tentokrát utkají se dvěma soupeři z Prahy. Na Moravě se proti bývalým spoluhráčům ze Zlína postaví v barvách Uherského Brodu mimo jiné Jiří Suhrada. Jeho Kanci ztrácejí na Devils dva body.