Prague Rats se po výhře s Hořovicemi vrací zpět do čela tabulky

Prague Rats se po výhře s Hořovicemi vrací zpět do čela tabulky

Těsný souboj odehrály v sobotu dopoledne týmy Cvočkařů Hořovic a Prague Rats. Pražané sice třikrát přišli o své vedení, ale soupeře obrat dotáhnout nenechali. Pro obhájce trofeje by druhá ztráta v řadě po porážce s Roller Stormem mohla být problémem, jenže Rats nakonec berou po výhře 4:3 tři body.

Pražané do utkání vstoupili daleko lépe a už ve druhé minutě se ujali vedení. Po Bednaříkově pasu pálil svižně David Bernad, když střelou o tyčku otevřel skóre na Nikolajce. Rats poté nevyužili početní výhodu, ale brzy po ní své vedení zdvojnásobili, když se trefil Tomáš Rubeš. Cvočkaři kontrovali snížením za půl minuty hry a postaral se o něj Jakub Žmola. V táboře Hořovic navíc bylo za další čtyři minuty ještě veseleji, vyrovnání obstaral Arthem Hrabovetskyi, který už o týden dříve prokázal svůj gólový apetit. Poslední slovo ale v úvodním poločase měli přeci jen hosté, podruhé utkání pálil přesně o tyč David Bernad.

Ve druhé půli se začalo opatrně a po pěti minutách hry se Cvočkaři opět dočkali podruhé srovnání. Novákův pas přetavil v gól na 3:3 Václav Komínek, který prostřelil brankáře k tyči. Jenže ani tento stav moc dlouho nevydržel. Brzy se prosadil Tomáš Rubeš a také on zapsal druhý zásah v duelu. Rats měli ještě i další šanci, rychlá akce ale gólem neskončila. Cvočkaři nakonec v závěru na vyrovnávací šanci nedosáhli, a tak prohráli těsně 3:4.


18.05.2024 11:00| 3.kolo| Nikolajka| 20 diváků
HC Cvočkaři Hořovice
HC Cvočkaři Hořovice
IHC Prague Rats
3:4
IHC Prague Rats
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Tomáš Výborný, Tomáš Veselý

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
01:03IHC Prague Rats-0:1David BernadLukáš Bednařík, Tomáš Rubeš
08:32IHC Prague Rats-0:2Tomáš RubešLukáš Bednařík, David Bernad
09:08HC Cvočkaři Hořovice-1:2Jakub ŽmolaAndrej Adamec, Lukáš Novák
12:46HC Cvočkaři Hořovice-2:2Artem HrabovetskyiAndrej Adamec
15:42IHC Prague Rats-2:3David BernadTomáš Rubeš, Lukáš Bednařík
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
24:55HC Cvočkaři Hořovice-3:3Václav KomínekDavid Jindra, Daniel Čech
25:34IHC Prague Rats-3:4Tomáš RubešJakub Bernad, Lukáš Bednařík