Preview mládeže: O víkendu se rozdají poslední místa na mládežnické Final Four

Preview mládeže:  O víkendu se rozdají poslední místa na mládežnické Final Four

Mládežnické soutěže vyvrcholí o víkendu posledními turnaji, po kterých budeme znát kompletní složení finálových turnajů jednotlivých kategorií.

Extraliga juniorů

Tři místa bojů o medaile jsou již obsazena hokejisty Hořovic, Hradce Králové a Stormem Praha. 
O poslední místo se poperou v posledních dvou zápasech hráči Úhřetic, které čekají zápasy na turnaji v Hořovicích a Zlína, který čeká na svou šanci na turnaji v Kroměříži. Pokud Úhřetice dopoledne získají jeden jediný bod v souboji proti Hořovicím, nebo Hradci,cesta na závěrečný turnaj je nemine. Pokud se tak nestane, bude muset Zlín v Kroměříži vyhrát oba dva své zápasy v základní hrací době proti týmům Stormu. Pokud to zvládne, tak by je na Final Four poslal jeden jediný vstřelený gól, který mají zlínští lepší právě ze vzájemných zápasů.

Výsledky | Statistiky | Tabulka


MČR dorostu

MČR dorostu zná zatím dva své účastníky - IHC Prague Rats a HC Lvi Břeclav. Pro ty už základní část skončila a zároveň taky nemůžou skončit hůře než na třetí a čtvrté pozici. 
O zbylé dvě pozice zabojuje aktuálně třetí Přerov, čtvrté Hořovice, pátý Zlín a šesté Úhřetice. Všechny tyto týmy čeká poslední turnaj v Chrudimi. Nejlepší pozici má Přerov, kterému k definitivní jistotě schází jeden bod. Mezi ostatními týmy se poslední hrací den základní části čeká tvrdý boj.

Výsledky | Statistiky Tabulky


Starší žáci

Východní skupina starších žáků zná svého jednoho postupujícího, a to hráče Přerova. O druhé místo se na posledním turnaji poperou zástupci Zlína a Uherského Brodu. Prvně jmenovaný tým má v průběžné tabulce náskok dvou bodů. Oba týmy navíc čeká na úvod dne vzájemný zápas, který o druhém postupujícím může hodně napovědět. 
Západní část má před sebou rovněž poslední turnaj, o postupujících je už ale rozhodnuto. První Pardubice a druhé Rats totiž už v tabulce nemůže nikdo na posledním turnaji přeskočit.

Východ:Výsledky | Statistiky Tabulky

Západ: Výsledky | Statistiky | Tabulky


Mladší žáci

V mladších žácích je o finálovém složení bojů o medaile rozhodnuto. O cenně kovy se poperou hráči Kroměříže, Zlína, Orlové a Přerova. Poslední turnaj ve Zlíně nemůže na dané situaci nic změnit.

Výsledky | Statistiky | Tabulky


Přípravka

V nejmenší kategorii má zatím své místo jisté jen Zlín. V sezóně neztratil ani jeden zápas a bez sebemenších problému ovládl základní skupinu. Naopak, kdo se do bojů o medaile nepodívá jsou hráči Boskovic, pro které základní skupina už skončila posledním místem a pouhým jedním bodem. Zbylé čtyři týmy se na posledním turnaji poperou o tři zbývající volná místa.

Výsledky | Statistiky | Tabulky


MÍSTA KONÁNÍ MLÁDEŽNICKÝCH FINAL FOUR INLINE HOKEJE 2023

EXTRALIGA JUNIORŮ Sobota 24.6. ZS CHRUDIM

MČR DOROST, MLADŠÍ ŽÁCI Sobota 24.6. ZS KROMĚŘÍŽ

MČR STARŠÍ ŽÁCI, PŘÍPRAVKA Neděle 25.6. ZS KROMĚŘÍŽ