Mládežnické soutěže: Nejmladší kategorie jdou znovu do boje, poprvé se představí i přípravka

Mládežnické soutěže: Nejmladší kategorie jdou znovu do boje, poprvé se představí i přípravka
autor fotografie: Robert Hansel - FB Juniorský hokej

Druhý hrací víkend nabídne znovu pět dalších turnajů mládežnických kategorií. Přípravka půjde poprvé do akce, volno naopak bude mít východní část soutěže starších žáků.

Junioři

Druhý hrací den juniorské kategorie je na programu v neděli. Půlka účastníků se potká na zimním stadionu v Praze na Nikolajce, druhá pak v Pardubicích. Zatím neporažené týmy Roller Stormu a Hradce Králové se tak představí na domácí palubovce, na které se mohou pokusit rozšířit svou letošní neporazitelnost.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Dorost

Jižní Morava bude o víkendu hostitelem dvou turnajů. V sobotu se na břeclavské hrací ploše představí dorostenci, kdy jediný moravský účastník této kategorie přivítá své české soupeře. Každý z účastníků odehraje tři zápasy, po kterých se jistě znovu promíchá průběžná tabulka MČR.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY

Starší žáci

Hořovice v neděli hostí na své palubovce turnaj MČR starších žáků západní části. Každého z účastníků čekají tradiční tři střetnutí v boji za stíháním vedoucích Pardubic. Ty se turnaje neúčastní, mají volno.

Východní kategorie má svůj druhý turnaj na programu až 21. 5. 2023.

ROZPIS UTKÁNÍ – ZÁPAD TABULKA - ZÁPAD | STATISTIKY - ZÁPAD


Mladší žáci

Do druhého největšího města Zlínského kraje se v sobotu sjedou mladší žáci, aby odehráli další tři utkání. Výhodu domácího prostředí tak bude mít Kroměříž, která před svými fanoušky může zabojovat o udržení své letošní neporazitelnosti.

ROZPIS UTKÁNÍ TABULKA | STATISTIKY


Přípravka

Do Břeclavi se po sobotním turnaji dorostenců sjedou  v neděli ke svým prvním zápasům  i nejmladší hokejisté z kategorie přípravek. Na své první minuty v novém ročníku si ale ještě budou muset počkat hráči Přerova a Uherského Hradiště, kteří mají o tomto víkendu volno.

ROZPIS UTKÁNÍ