Souhrn mládeže: Nejmladší účastníci mají za sebou pátý hrací víkend

Souhrn mládeže: Nejmladší účastníci mají za sebou pátý hrací víkend
autor fotografie: Foto: R. Hansel - FB Juniorský hokej

Nejmladší účastníci mají za sebou pátý hrací víkend Soutěže mládeže mají za sebou další soutěžní turnaje, které zamotaly situaci ve všech kategoriích. Souboje o poslední místenky na finálový turnaj tak budou hodně napínavé.

Junioři

Poslední extraligové kolo juniorů zamotalo průběžné pořadí tabulky. Na čele se drží hráči Stormu, Hořovic a Hradce Králové.

Tyto kluby se ve zbývajících dvou hracích dnech poperou o to, kdo získá výhodnější pozici pro závěrečný finálový turnaj.  Souboje těchto tří týmů jsou v letošní sezóně vyrovnané, což napovědělo i poslední kolo, ve kterém v souboji Stormu a Hradce musely rozhodovat až samostatné nájezdy. V těch pak zvítězili hráči ILHK.

O poslední místo se pokusí zabojovat druhá trojice ve složení Úhřetice, Stormu B a Zlína. Nejlepší pozici v této trojici má zatím tým Úhřetic, který drží před svými soupeři náskok dvou bodů.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Dorost

Stejně jako juniorská kategorie, tak i ta dorostenecká je na klíčových pozicích zatím vyrovnaná. Svůj poslední turnaj v sezóně mají za sebou hráči Břeclavi, kterým patří průběžná první pozice se ziskem třinácti bodů. Na posledním turnaji si to Břeclav hodně zkomplikovala, protože nezvládla zápas proti Rats a Přerovu a soupeři se na ni tak bodově dotáhli. Přerov ztrácí dva body, má jeden turnaj k dobru. Rats pak ztrácí tři body, k dobru má dva turnaje. 

O poslední místo se v závěru MČR poperou hráči Hořovic a Úhřetic. Oba tyto týmy mají šest bodů.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Starší žáci

Východní část má za sebou předposlední turnaj a před sebou už jen poslední část. Po poslední odehrané části první dvě pozice drží hráči Přerova a Zlína. Oba tyto týmy na posledním turnaji dvakrát plně bodovaly a vzájemné měření sil skončilo remízou 5:5.

Západní divize se o víkendu nehrála.

ROZPIS UTKÁNÍ – ZÁPAD TABULKA – ZÁPAD | STATISTIKY – ZÁPAD

ROZPIS UTKÁNÍ – VÝCHOD | TABULKA – VÝCHOD | STATISTIKY – VÝCHOD


Mladší žáci

Mladší žáci o víkendu nehráli.

ROZPIS UTKÁNÍ TABULKA | STATISTIKY


Přípravka

Zlín i nadále drží v nejmenší kategorii svou neporazitelnost. Ani na třetím turnaji přípravek na zlínské nenašli recept, jak by ho přehráli. Z devíti odehraných zápasů má na svém kontě maximální počet osmnácti bodů. Šest bodů na něj ztrácí druhá Břeclav, ta na posledním turnaji nehrála, měla volno. S posledním turnajem můžou být spokojeni i hráči třetího Přerova, který si kromě porážky od Zlína připsal dvě výhry proti Uherskému Hradišti a Boskovicím.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY