Extraligu čeká třetí hrací sobota. Dočkají se Cvočkaři a Kanci prvních bodů?

Extraligu čeká třetí hrací sobota. Dočkají se Cvočkaři a Kanci prvních bodů?

Nejvíce bodů mají po dvou kolech Stilmat extraligy zatím suverénní Prague Rats. První tým skupiny Západ se ve třetím kole v souboji dvou pražských zástupců představí proti Roller Stormu Praha. Do akce se také znovu dostanou oba loňští účastníci finále – Přerov a Hradec Králové. Zatímco Night Birds čekají Brno a Boskovice, Hradec Králové prověří Černošice s Hořovicemi.

Skupina Západ

Ve skupině Západ se utkají aktuálně čtvrtý Hradec Králové a druhé Černošice (11:00). Východočeši jsou sice v tabulce předposlední, do minulého kola extraligy ale nezasáhli a odehráli tak o zápas méně než jejich soupeři. Středočeši ztrácejí na vedoucí Prague Rats tři body, lídr české skupiny se ve stejný čas střetne v pražské bitvě s Roller Storm, který v současnosti figuruje na třetí příčce. Loňský finalista z Hradce ještě od 13:00 změří síly s Hořovicemi. Cvočkaři zatím v této sezoně nezískali ani bod a patří jim poslední pátá pozice.

UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY

Skupina Východ

Kromě Hradce Králové stál ve druhém kole nejvyšší soutěže také úřadující mistr z Přerova. Hanákům ve skupině Východ rovněž patří čtvrté místo s tím, že jejich protivníci nastoupili do tří zápasů a oni pouze do dvou. Night Birds tentokrát nejprve na domácím hřišti narazí na průběžně druhé Brno (11:00), o dvě hodiny později se utkají s třetími Boskovicemi. Třetí duel skupiny Východ se uskuteční od 11 hodin v Uherském Brodě, kde tamní Kanci budou hostit první Zlín. Devils vedou tabulku s dvoubodovým náskokem na brněnský Mission Roller. Naopak Brodští zatím ani nevyhráli ani nebodovali.

UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY