Přerov znovu přejel Boskovice, hattrickem se blýskl Tomáš Hanák

Přerov znovu přejel Boskovice, hattrickem se blýskl Tomáš Hanák

Po dopolední prohře v Brně si inline hokejisté Přerova spravili chuť odpoledne v Boskovicích, kde zapsali proti domácím po týdnu znovu jasnou výhru. K celkovému vítězství 9:3 přispěl třemi zásahy produktivní Tomáš Hanák.

Boskovice toužily v domácím prostředí oplatit Přerovu porážku 1:9 z minulého týdne a začaly velmi dobře, když na konci první minuty otevřel skóre po povedeném přečíslení Lukáš Šmíd. Vyrovnat mohl Navrátil, v přečíslení ale netrefil branku. Domácí poté mohli vést už o dva góly, nicméně Postava na čáře senzačním zákrokem vyrážečkou zastavil Pospíšila. V sedmé minutě vyrovnal Přerov při přesilovce, kotouč do sítě doklepl Daniel Indrák. Za sedmnáct sekund už hosté dokonce vedli, prosadil se Tomáš Hanák. Povedenou pasáž hry Night Birds poté zakončil na konci deváté minuty opět Tomáš Hanák, z mezikruží mířil přesně pod vyrážečku gólmana. K vidění poté bylo i několik úniků, Šmahel ani Zbořil ukazatelem skóre nepohnuli. Mikuláš Zbořil si však vše záhy vynahradil a ve svém dalším úniku už trefil nad vyrážečku brankáře vedení 4:1 pro své barvy. 


Zkraje druhé půle hosté definitivně rozhodli o osudu utkání. Jakub Navrátil zakončil do prázdné branky rychlé přečíslení a o minutu později se trefil podruhé v utkání také Daniel Indrák. Domácí kontrovali v přesilovce a také po rychlé akci do prázdné branky, trefil se Tomáš Müller a bylo to 2:6. Už za necelou minutu ale znovu odpověděli hosté, od mantinelu se prosadil Tomáš Hanák a završil svůj hattrick. Night Birds jasně směřovali za vítězstvím, přesto v útočení nepolevovali. Ve 31. minutě se prosadil také Filip Hrbatý, jehož ke skórování vyzval krásnou přihrávkou Navrátil. Šest a půl minut před koncem Boskovice vykřesaly lehkou naději díky snížení Jiřího Šmahela, ale poslední slovo měli v závěru hosté, když přesilovku využil střelou pod břevno Jakub Navrátil a uzavřel skóre na konečných 9:3 pro Přerov.



21.05.2022 14:00| 3.kolo| Boskovice
HC Boskovice
HC Boskovice
IHC Night Birds Přerov
3:9
IHC Night Birds Přerov
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:2 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Stanislav Cik, Josef Novotný

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
00:59HC Boskovice-1:0Lukáš ŠmídJiří Šmahel, Erik Pospíšil
06:51IHC Night Birds PřerovPPG1:1Daniel IndrákPavel Hanák
07:08IHC Night Birds Přerov-1:2Tomáš HanákDaniel Indrák, Stanislav Husák
08:46IHC Night Birds Přerov-1:3Tomáš HanákFilip Hrbatý, Stanislav Husák
12:24IHC Night Birds Přerov-1:4Filip Hrbatý
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
20:51IHC Night Birds Přerov-1:5Jakub NavrátilPavel Hanák
21:45IHC Night Birds Přerov-1:6Daniel IndrákStanislav Husák, Tomáš Hanák
24:21HC Boskovice-2:6Tomáš MüllerErik Pospíšil, David Bílý
25:07IHC Night Birds Přerov-2:7Tomáš HanákDaniel Indrák, Stanislav Husák
31:56IHC Night Birds Přerov-2:8Filip HrbatýJakub Navrátil
33:40HC Boskovice-3:8Jiří ŠmahelErik Pospíšil, Tomáš Müller
37:34IHC Night Birds PřerovPPG3:9Jakub NavrátilPavel Hanák, Mikuláš Zbořil