STILMAT POHÁR v Top divizi získali hráči Přerova

STILMAT POHÁR  v Top divizi získali hráči Přerova

Černošice - Dohráno mají i hráči ve STILMAT POHÁRU v TOP divizi. Ten se podařilo vybojovat suverennímu Přerovu, který prošel pohárem neporažen.

Vítězství ve STILMAT POHÁRU vybojovali hráči Přerova, kteří pohárem poražených prošli bez jediné porážky. Sezónu tak po nepovedeném prvním zápasem proti Olomouci v základní skupině ČAILH POHÁRU, který je stal postup do další fáze, zakončili ziskem poháru STILMAT. 

O druhé a třetí místo si to v posledním zápasem rozdali hokejisté domácích Černošic a Nového Jičína. Černošice už před zápasem věděly, že na první místo nedosáhnou a tak se soustředily na boj o druhý flek, ke kterému jim stačila remíza. To se domácím hráčům povedlo, neboť Nový Jičín porazili 17:2. Získali tak druhé místo, na Nový Jičín zbyl bronz.

Čtvrté místo nakonec patří Stormu, které ale ještě před poslední čtvrtinou zápasu proti Přerovu pokukoval po třetí pozici. Přerov si však poslední dvanactiminutovku pohlídal a medailové ambice pražského týmu nepřipustil. 

Uherský Brod skončil v konečném zúčtování pátý. Proti Novému Jičínu potřeboval uhrát vítězství, to se mu ale i přes závěrečný tlak nepovedlo. Víc než vyrovnání a dělbu bodů totiž  jeho hráči nestihli. Šestá pozice pak patří Boskovicím.