II. divize skupiny východ v neděli odehrála v Přerově druhý hrací den

II. divize skupiny východ v neděli odehrála v Přerově druhý hrací den

V neděli byl na programu druhý hrací den II. divize skupiny východ, hrálo se v Přerově. Jediným celkem po čtyřech zápasech bez porážky jsou Hanáci Kroměříž, hned tři týmy mají na svém kontě šest bodů a dvě mužstva zvítězila jednou.

Jako první se proti sobě v neděli v Přerově postavila Olomouc a Uherské Hradiště, přestože Olomouc jako první inkasovala, tak si během dalších dvou čtvrtin vytvořila náskok, který poté Uherské Hradiště dohánělo, ale za stavu 5:4 pro Olomouc už nedokázalo vyrovnat. Duel mezi Kroměříží a Českým Těšínem začal pěkně zostra, během prvních tří minut padly tři branky. Od druhé části se ujali slova Hanáci a nakonec zvítězili vysoký rozdílem 13:5, Wolves nastoupili jen s šesti hráči, což také mohlo hrát svou roli. Uherské Hradiště ve druhém zápase napravilo porážku s Olomoucí, Přerov B do poloviny duelu dotahoval, ale poté Uherské Hradiště dokázalo více odskočit a výhru už si pohlídalo.

Hanáci Kroměříž byli v neděli v dobré střelecké formě, i v druhém utkání nastříleli svému soupeři třináct branek. Valašské Meziřící se sice rychle dostalo do vedení, ale Kroměříž nečekala se svou odpovědí dlouho a poté už si vzala zápas do svých rukou. I Olomouc zvládla druhý duel, a to i přesto že Český Těšín vedl po první polovině 2:0. Nejvíce branek padalo v závěrečné periodě, kdy hráči Palackého Univerzity rozhodli třemi góly v závěru. Jako poslední se proti sobě postavili Night Birds B a Valašské Meziřící, potřetí v Přerově jeden z týmů inkasoval dvouciferný počet branek. Kings vedli po první třetině 4:0, to však Přerov nezlomilo a nakonec vyhrál 15:5.