Skupinu C ovládlo Brno, Brod v posledním zápase naděloval

Skupinu C ovládlo Brno, Brod v posledním zápase naděloval

Ve Zlíně se přesně po týdnu dohrávala zbývající dvě utkání skupiny C. V souboji o prvenství ve skupině C se spolu utkali Zlín a Brno, ale zápas skončil obrovským debaklem pro Devils, kteří padli 0:9 a skončili tak druzí. Ve druhém duelu jsme také sledovali jednoznačný průběh. Uherský Brod nakonec nastřílel Boskovicím čtrnáct branek a končí tak na úvodní část na třetím místě.

První duel nám sliboval nejzajímavější zápas celé skupiny, protože se spolu utkali zatím neporažení Zlín a Brno. V první čtvrtině to opravdu na vyrovnané utkání vypadalo, Roller si vytvořil těsné jednobrankové vedení, na které se Devils dotahovali. Avšak zbytek souboje jednoznačně patřil hostům, kteří ve třech čtvrtinách nasázeli osm gólů, čímž si zajistili prvenství ve skupině. 

Ve druhém utkání už jsme zas tak vyrovnané klání nečekali, což Kanci potvrzovali hned od samotného počátku. Boskovice se sice prosadili jako první, ale na tuto branku Brod ještě v první čtvrtině odpověděl čtyřmi góly. V druhé části jsme se gólů nedočkali, Kanci se rozstříleli až v druhé části. V druhé polovině zápasu se totiž blýsknuli deseti přesnými trefami, nic tak neměnil ani druhý gól Boskovic. Uherský Brod tak i přes čtrnáct vstřelených branek končí třetí, Boskovice jsou zůstali po první části poslední.

POHÁR ČAILH se nyní rozdělí na dvě části. V souboji o POHÁR ČAILH zůstává první Brno a Zlín, do poháru STILMAT se podívají hráči Uherského Brodu a Boskovic. Pokračovat se budu znovu příští červnový víkend.

13.06.202011:002IHC Devils ZlínMission Roller Brno0:9
13.06.202013:002IHC KANCI Uherský BrodHC Boskovice14:2