Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy 2022 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Play-off Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Přerov titul neobhájí, těsně padl s Rats

sobota 24.06.2023, 13:38
Přerovští inline hokejisté titul v extralize neobhájí, když v semifinále těsně nestačili na Prague Rats, kteří Night Birds nepustili v zápase ani jednou do vedení. Zápas nakonec rozhodla jediná branka druhé poloviny, kterou obstaral Lukáš Plos ve 23. minutě. Přerovu nepomohla ani hra bez brankáře v posledních minutách.

Rats, Tygři, Brno a Přerov. Chrudim hostí v sobotu extraligové Final Four!

pátek 23.06.2023, 09:00
Final Four Stilmat extraligy inline hokeje se v sobotu uskuteční na zimním stadionu v Chrudimi. V zahajovacím zápase o postup do finále se Prague Rats střetnou s úřadujícím šampionem z Přerova, který po vyřazení lídra skupiny Východ Zlína vyzve také lídra skupiny Západ. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Černošice a Brno. Poražené týmy čeká duel o třetí místo. Finále je v plánu od 19:00. Utkání můžete sledovat v textových přenosech na onlajny.com nebo stream na czechicehockey.tv.

Přerov šokoval Devils a bude obhajovat na Final Four! Hrdinou Plášek

sobota 17.06.2023, 18:45
Slibně rozehrané čtvrtfinále Zlín ztratil, když v odvetě dvakrát vedl, ale podlehl Přerovu 3:4. Vítěz základní části východní skupiny Stilmat extraligy tak končí předčasně a naopak Night Birds z poslední postupové pozice míří na finálový turnaj do Chrudimi. O postupu Přerova rozhodl Karel Plášek, který byl u všech branek Přerova utkání.

Devils otočili zápas s Přerovem a ustáli závěrečný nápor soupeře

sobota 17.06.2023, 16:20
Zápas dvou odlišných poločasů se odehrál ve Zlíně, když Devils tahali v prvních dvaceti minutách za kratší konec, aby ve druhé části otočili zápas. Jenže Night Birds nesložili zbraně a v závěru ještě mocně usilovali o srovnání stavu. Jenže posledním minutám kralovali brankáři a první vítězství patří Zlínu.

Krysy v pohodě došly do Final Four, v odvetě rozstřílely Roller Storm 8:1

sobota 17.06.2023, 15:35
Odvetné utkání čtvrtfinále mezi Prague Rats a Roller Storm Praha nabídlo klidný zápas s jasnou postupovou tečkou pro Prague Rats. Martin Lukeš v domácí brance přišel o čisté konto až necelou minutu před závěrečnou sirénou a Rats se po roční odmlce opět budou účastnit finálového turnaje.