Extraliga

Název Statistiky
Stilmat extraliga inline hokeje 2016 Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Final Four Stilmat extraligy 2016 Zápasy Týmové Hráčské
Play-off Stilmat extraligy inline hokeje Zápasy Týmové Hráčské

Články

Prague Rats se představí v Lize mistrů. Turnaj hostí Brumov-Bylnice

úterý 23.04.2024, 15:00
Od čtvrtka 25. dubna do neděle 28. dubna se na zimním stadionu v Brumově-Bylnice uskuteční turnaj Ligy mistrů, kterého se budou účastnit nejlepší evropské týmy. Chybět nebude ani mistr posledního ročníku Stilmat extraligy, tým Prague Rats nebo obhájce trofeje Molina Sport ze Španělska. Pořadatelem je slovenský klub Dubnica Wild Kings.

Prague Rats vystřídaly na trůnu Přerov. Stříbro pro Brno, bronz patří Černošicím

úterý 27.06.2023, 18:30
Inline hokejisté Prague Rats se stali čerstvými vítězi Stilmat extraligy. V semifinálovém duelu Finar Four, které se v sobotu konalo v Chrudimi, udolali obhájce titulu Přerov. Ve finále poté rozstříleli Brno 10:2. Jihomoravané se do souboje o zlato dostali přes Černošice, které v zápase o třetí místo přestřílely Night Birds. Vše důležité včetně hodnocení trenéra vítězného týmu v souhrnu.

Je to nejsladší vítězství s Rats, cení si titulu kapitán David Bernad

neděle 25.06.2023, 15:00
Zatímco před rokem tým Prague Rats na Final Four vůbec nepostoupil, letos se po slabším rozjezdu vrátil a sezonu zakončil vysokým vítězstvím ve finále nad Mission Roller Brno. Na vrchol tým dotáhl kapitán David Bernad, který v rozhovoru také prozradil, jak se mu spolupracuje s bratrem Jakubem.

Rats se vrací na trůn! Ve finále přejeli Brno a po čtyřech letech jsou opět mistry

sobota 24.06.2023, 20:50
Finále Final Four Stilmat extraligy bylo jednoznačnou záležitostí! Tým Prague Rats si nenechal utéct mistrovský titul, když ve finále přejel Mission Roller Brno a vysokém vítězství 10:2 střídají IHC Night Birds Přerov na pozici extraligového mistra. Rats si ve finále vypracovali ještě do poločasu pohodlné vedení 5:0, které si již nenechali utéct.

Černošice získaly bronz! Obhájce trofeje končí na čtvrtém místě

sobota 24.06.2023, 17:35
Zápas o bronzové medaile byl plný zvratů, neboť oba týmy se v posledním utkání sezony rozhodly dohnat manko v produktivitě. NIcméně, zápas rozhodl úsek posledních pěti minut, kdy se Přerovu povedlo srovnat na 6:6, jenže tento stav dlouho netrval a Černošice se třemi brankami nakonec prostřílely ke třetí příčce, na kterou před rokem nedosáhli.