Mistrovství světa - ženy

Články

Češky se probojovaly k branám finále! Drama rozhodla Kovářová

středa 06.09.2017, 08:30
České hokejistky se podívají do bojů o medaile. Čtvrtfinálové klání rozhodla ve 37. minutě Karolína Kovářová v přesilovce a Češky zvítězily 3:1. Podívají se tak třetí rok v řadě do semifinále.

Proti Francouzkám máme vždycky obrovskou motivaci, řekl po výhře trenér Pančák

úterý 05.09.2017, 10:09
Česká republika ve vyhecovaném zápase porazila Francii zaslouženě 2:1. Ženská reprezentace musela v zápase otáčet nepříznivý stav, ale díky brankám Mlýnkové a Láskové se jí to povedlo. „První polovina se nám hodně vydařila, ale neproměňovali jsme šance,“ byl si vědom trenér Mikael Pančák. Češky to ale mrzet nemuselo. „Zápas byl důležitý i pro naše sebevědomí,“ doplnila brankářka Blanka Škodová.

Češky otočily utkání s Francií a vyhouply se na konečné první místo ve skupině

úterý 05.09.2017, 09:01
Díky famóznímu obratu v posledních sedmi minutách zápasu Češky porazily Francii 2:1. O branky se postaraly Natálie Mlýnková s Dominikou Láskovou. Týmový výkon podpořila skvělými zákroky brankářka Blanka Škodová. Ženská reprezentace postupuje do čtvrtfinále z prvního místa. V prvním kole play-off narazí na Italky.

Češky nedaly Argentinkám šanci a zvítězily s nulou vzadu

pondělí 04.09.2017, 09:36
Česká ženská reprezentace má na mistrovství světa druhé vítězství. Ženy porazily Argentinu 5:0 a v úterý si zahrají proti Francii o první místo ve skupině C. Utkání měl český tým od začátku pevně v rukou a v první polovině si vypracoval tříbrankové vedení, které ve druhé půli zakulatil na konečných 5:0.

Česká reprezentace žen si na úvod šampionátu zastřílela s Indií

neděle 03.09.2017, 05:56
Vítězný vstup do mistrovství světa v Nankingu má za sebou národní tým žen. Proti Indii se Češky prosadily celkem čtrnáctkrát a gólovou porci si rovnoměrně rozdělily do dvou polovin. Indi se sice podařilo dvakrát zaskočit českou defenzívu, ale více odolnost českého týmu prověří až následné zápasy ve skupině s Argentinou a Francií.