Mistrovství světa - ženy

Články

Těšíme se na semifinále, říká Čajanová. Zregenerujeme a budeme připravení, hlásí Flachsová

čtvrtek 11.07.2019, 16:20
I čtvrtfinále česká děvčata zvládla a nyní je přijdou na řadu boje o medailové pozice. Po výhře s Japonskem 8:0 je čeká v semifinále Itálie, která překvapivě dokázala postoupit přes Kanadu. Jaké bylo čtvrtfinále s Japonskem prozradila Sára Čajanová a Kateřina Flachsová.

Ženy si zahrají o medaile, ani Japonsko jim nezvládlo vzdorovat!

čtvrtek 11.07.2019, 13:17
Ani ve čtvrtfinále se česká jízda nezastavila, ženy si stylem start – cíl poradily i s Japonskem. Případný odpor asijských soupeře zlomily rychlé góly už v úvodu zápasu, v jeho zbytku pak český výběr své vedení navyšoval a kontroloval hru.

Finsko nás konečně prověřilo, byla to dobrá příprava na čtvrtfinále, věří Jůzková. Japonsko by nás nemělo zaskočit, vyhlíží Mlýnková

středa 10.07.2019, 12:40
I ženy za sebou už mají celou základní skupinu. A prošli jí naprosto suverénně, nejtěžším soupeřem bylo Finsko na závěr, kterému ale český výběr nadělil porážku 8:2. Teď je čeká čtvrtfinále a hráčky i trenér věří, že je poslední duel dostatečně prověřil, aby byl celý tým na vyřazovací boje přirpaven. Pokud předvede výkon jako ve skupině, neměl by český tým mít s Japonskem, na které ve čtvrtfinále narazí, výrazný problém.

Češky zvládly i nepříjemné Finsko a vyhrály svoji skupinu!

úterý 09.07.2019, 17:01
Nejtěžší soupeř na konec, to bylo pro český výběr žen utkání s Finskem. A opravdu to nebyl jednoduchý zápas, Češky poprvé v turnaji prohrávaly, situace se ale nezalekly a zodpovědným výkonem dovedly zápas k vítězství 8:2!

Zítra přijde těžší zápas, vyhlíží Jančová Finsko. Jsme rády, že nám to tam padá, těší Mazancovou

pondělí 08.07.2019, 12:40
Tři utkání s relativně snadnými soupeři mají české reprezentantky za sebou. Zvládly je suverénním způsobem, když se jim podařilo nastřílet celkem 53 branek, inkasovaly pouze jednou! Vrchol skupiny ale teprve přijde na řadu, když se o první místo ve skupině utkají s Finskem. Na tohoto soupeře si Češky určitě vzpomínají, protože jej na loňském mistrovství světa vyřadili ve čtvrtfinále.