Mistrovství světa - muži

Články

Muži zvládli nelehký duel se Slováky a porvou se o medaili!

čtvrtek 11.07.2019, 18:34
Na český výběr ve čtvrtfinále čekalo Slovensko, které si poradilo s Kolumbií. Češi do zápasu vstoupili dvěma góly z úvodu zápasu, Slováci pak ale zvládli snížit na rozdíl jediné branky a dlouho kousali. Definitivně pak odpor soupeře zlomil začátek druhé půle a další dva rychlé zásahy, po kterých už si Češi zápas pohlídali.

Čtvrtfinále bude další těžký zápas, upozorňuje Kafka. Loskot chválil české brankáře

úterý 09.07.2019, 12:30
Vyvrcholení skupiny A čeští reprezentanti zvládli, když výběr USA přehráli výsledkem 4:2. Obhájci světového titulu mají nyní na programu dva dny odpočinku a poté už se mohou těšit na čtvrtfinálovou bitvu. Soupeře sice ještě neznají, ale pravděpodobně to bude jeden z dvojice Kolumbie či Slovensko a hrát se bude ve čtvrtek od 17:00. Jak zápas s Američany hodnotí Petr Kafka a Marek Loskot?

Češi zvládli klíčový duel skupiny s USA a do čtvrtfinále jdou z 1. místa!

pondělí 08.07.2019, 23:07
O vítězi skupiny A rozhodoval až závěrečný duel, ve kterém se Češi střetli s USA. A museli vyhrát, aby skupinu vyhráli, protože Američané byli v předchozích zápasech produktivnější. A to se dařilo, když po brance Loskota šli do vedení. Tým USA ale dokázal stav dvěma brankami otočit. Jenže Češi rozjeli svou mašinu na 120% a třemi brankami nakonec znovu zápas dostali do svých rukou, aby zvítězili 4:2!

Vyšel nám začátek utkání a přesilovky, pochvaluje si Fiala. Frodl si vyčítal jednu inkasovanou branku

pondělí 08.07.2019, 11:00
Po utrápené výhře nad Itálií sehráli Češi duel s Kanadou. A soupeře doslova zválcovali. Jednou z příčin vysokého vítězství lze najít v úvodu utkání, kdy se českému týmu podařilo proměnit přesilovky, jednu z nich právě Martinu Fialovi, které posléze přidal i druhou trefu. Své si ale musel odpracovat i brankář Dominik Frodl, který poprvé hájil české brankoviště. Skupinu Češi zakončí zápasem s USA, kde by jim případné vítězství zajistilo první příčku.

Češi si vyšlápli i na Kanadu a vedou skupinu smrti!

neděle 07.07.2019, 20:11
Zatímco duel s Itálií nabídl oťukávanou a jen tři branky, duel s Kanadou byl o poznání zajímavější. Gólů padlo deset a hned devět z nich do kanadské branky! Češi tak vyhráli i druhý zápas ve skupině, výrazně si vylepšili skóre a jsou ve hře o první místo ve skupině.