Mistrovství světa - ženy

Články

MS žen: Máme cíle, kterých chceme dosáhnout, říká trenér Mikael Pančák

pátek 01.09.2017, 16:10
Do Nankingu už dorazila i ženská reprezentace, která má za sebou první tréninkovou jednotku. Pozměněný tým odstartuje šampionát v neděli, kdy se utká s Indií. Následně Češky v základní skupině narazí na Argentinu a Francii. "Máme nový tým, máme novou hru a hrajeme jinak," upozorňuje trenér Mikael Pančák.

Ohlédnutí za MS žen: Proč Češky odjely s prázdnou?

čtvrtek 23.06.2016, 21:40
Loni zlato, letos nic. Češky svoji medailovou sbírku na italském šampionátu organizace FIRS nerozšířily. I tak ale nemusí smutnit. Budoucnost totiž vypadá velmi slibně.

„Chyběly zkušenosti, ale rozhodně máme na čem stavět,“ hodnotí MS trenérka Pančáková

neděle 19.06.2016, 15:48
Tentokrát to jejím svěřenkyním nevyšlo. Češky z mistrovství světa organizace FIRS letos nepřivezou žádný cenný kov. „Jsme zklamané, opravdu hodně zklamané, protože jsme od toho byly malinký kousek,“ smutnila trenérka ženského výběru Věra Pančáková po prohře v zápase o bronz.

Obrovský smutek! Češky na MS končí bez medaile

pátek 17.06.2016, 20:10
Takové drama, takové nervy, tolik vynaložených sil...a stejně to na medaili nestačilo. Češky k loňskému zlatu letos žádný cenný kov nepřidají. Po nervy drásající bitvě s Francouzky končí na nepopulárním čtvrtém místě.

Češky zlato neobhájí, na MS si zahrají o bronz

čtvrtek 16.06.2016, 21:35
Obrovské zklamání. Obhajoba se v ženském podání letos konat nebude. Češky v semifinále nestačily na Američanky a na mistrovství světa si zahrají o bronz. V pátek od 17.30 vyzvou Francii.