Mistrovství světa - muži

Články

Vzhůru do finále! Vypjatá bitva s domácí Itálií pro české barvy

sobota 18.09.2021, 22:30
V úvodu Češi zaskočili Itálii a nepustili soupeře do vedení. Ač Itálie dvakrát dokázala srovnat, český tým dvěma slepenými brankami překazil další snahy soupeře a po výsledku 6:2 směřuje do finále! V boji o zlato se jako soupeř postaví Kanada, která rovněž hledá přemožitele.

Průběh jako v Barceloně, shodují se aktéři čtvrtfinále. Jedeme pro zlato a soupeře si nemůžeme vybírat, říká Tomáš Würtherle

sobota 18.09.2021, 09:30
Průběh čtvrtfinále se Slovenskem se podobal tomu, které se odehrálo v roce 2019 v Barceloně. Vyrovnaná první polovina a jednobrankové vedení českého týmu, druhá polovina už v české režii. S tím souhlasí jak hráči Daniel Brabec a Jakub Cik, tak i generální manažer Tomáš Würtherle, kteří už vyhlíží také semifinále s Itálií.

Přes Slovensko k bojům o medaile! Češi zvládli čtvrtfinále a jdou na Itálii

pátek 17.09.2021, 23:15
Pevná slovenská obrana a trpělivá hra mohla trápit český tým, ale v první polovině přišla první branka. Ta nalomila Slováky, kteří neměli mnoho prostoru ke srovnání a docházející síly soupeře nabídly Čechům další šance. Těch se Češi zhostili, jak bylo třeba a po výsledku 5:0 se radují z postupu do semifinále. Dalším vyzyvatelem bude domácí Itálie.

Ve čtvrtfinále nás nečeká nic lehkého, ví Šebek. Španělsko přišlo se stejnou taktikou, říká trenér Mecera

pátek 17.09.2021, 09:00
Utkání se Španělskem rozhodovalo až prodloužení, které určilo nejen vítěze zápasu, ale i celé skupiny. To rozsekl svým gólem Patrik Šebek a spolu s trenérem Martinem Mecerou měli co hodnotit.

Napínavá bitva, ale se šťastným koncem! Česko porazilo Španělsko v prodloužení

čtvrtek 16.09.2021, 19:15
Trpělivá hra, ale i spousta šancí a drama až do poslední vteřiny. Češi sice otevřeli ve druhé polovině skóre, ale v poslední minutě druhé poloviny se Španělsku podařilo v prodloužení a při hře bez brankáře srovnat a dotáhnout zápas do prodloužení. Jenže netrvalo dlouho a Patrik Šebek rozhodl o výhře českého týmu, který si výsledkem zařídil první místo ve skupině A.