Hodnocení zápasu o zlato 1. ligy pohledem čtveřice hráčů Písku a Pavla Würtherleho

Hodnocení zápasu o zlato 1. ligy pohledem čtveřice hráčů Písku a Pavla Würtherleho

Finálový souboj 1. ligy nabídl zajímavou podívanou, Roller Storm B rozhodl o své výhře po obratu ve čtvrté čtvrtině. Písek se své premiérové sezoně vybojoval stříbrné medaile, pozápasového hodnocení se ujala hned čtveřice hráčů. Za vítězný Roller Storm B hodnotil ve videorozhovoru duel a sezonu Pavel Würtherle.

Roller Storm B otevřel stav utkání, Písek však rychle odpověděl a následně se ujal vedení. Písečtí dokázali odpovědět i na další vedoucí branku soupeře a znovu se ujali vedení, jenže Roller Storm se opět oklepal a dvěma góly v poslední čtvrtině rozhodl o své výhře. „Bylo to vyrovnané utkání, my jsme ho odehráli tak, jak jsme chtěli. Nemohli jsme s nimi hrát nahoru dolů, tak jsme se snažili hrát více od zadu a využívat své zkušenosti. Písek hrál opravdu dobře, jsou mladí a někteří hrají první rok. Všichni tři brankáři, kteří v zápase chytali, předvedli opravdu dobrý výkon,“ chválil Pavel Würtherle.


„Snažili jsme se, učili jsme se celou sezonu, jelikož to byla naše první. Člověk je trochu zklamaný, že se nepovedlo získat zlaté medaile, ale my bereme jako obrovský úspěch, že i s kluky, kteří v životě inline nehráli, jsme porazili dobré týmy. My jsme spokojení a jsme rádi, že jsme znovu obnovili inline hokej v písku a doufám, že příští rok budeme lepší a silnější,“ hodnotil sezonu Milan Bláha starší, k němu se postupně přidali další tři hráči. Na to, co říkali, se podívejte ve videorozhovoru.