Hodnocení zápasu o bronz 1. ligy pohledem Jiřího Piluši a Rudolfa Trombíka

Hodnocení zápasu o bronz 1. ligy pohledem Jiřího Piluši a Rudolfa Trombíka

Ve Final Six 1. ligy si to v zápase o bronz rozdalo Uherské Hradiště s Českým Těšínem. Hodnocení utkání, ve kterém padlo celkem patnáct branek a bylo k vidění několik zvratů, se ujal bronzový Jiří Piluša a Rudolf Trombík, jenž se s Českým těšínem umístil na nepopulární bramborové příčce.

Uherské Hradiště nakonec odešlo z přestřelky v souboji o třetí pozici s radostnějšími pocity, velký podíl na tom měl Vít Mika, jenž vstřelil pět branek. „Nastoupili jsme poměrně hodně vlažně, bylo vidět, že motivace obou týmů je trochu slabší, i když si myslím, že třetí místo v 1. lize má svou váhu. Utkání jsme si sice zkomplikovali, ale poté jsme si k tomu něco řekli, vrátili jsme se do hry a nakonec jsme to otočili. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě,“ hodnotil spokojeně Jiří Piluša.


„Byl to výborný zápas, kluci bojovali, na to že jich bylo pouze šest předvedli dobrý výkon. Přijeli jsme v sedmi statečných, já už jsem poté nemohl nastoupit, bohužel to v posledním utkání nevyšlo. Kluci jsou spolehliví, šlapou, někteří s námi bohužel vydrbkali. Zlomový moment duelu byl v době, kdy jsme vedli 5:3 a následně jsme si nechali celé utkání utéct,“ popsal rozhodující chvíle utkání Rudolf Trombík, jenž podporoval Český Těšín v posledním utkání pouze ze střídačky, jelikož se v předcházejícím zápase zranil.