Pozápasové hodnocení Robina Malého a Jana Dufka

Pozápasové hodnocení Robina Malého a Jana Dufka

V neděli se v druhém osmifinále střetly Černošice s Brnem, první duel rozhodl Mission Roller až v prodloužení, čtyřbrankový podíl měl na výhře Jan Dufek. Ve druhém utkání už si Brno poradilo s Černošicemi, za které hodnotil osmifinále kapitán Robin Malý, rozdílem sedmi branek.

Černošice si v prvním utkání osmifinále vynutily prodloužení, když srovnaly při hře bez brankáře tři vteřiny před koncem základní hrací doby, v prodloužení padly po úspěšném rychlé protiútoku Brna. „První zápas byl nahorů dolů, byl hodně vyrovnaný. Doufal jsem, že nás vyrovnání nakopne, měli jsme v něm gólovou šanci, jenže hned z protiútoku jsme dostali gól. Ve druhém utkání jsme nedali šance, které jsme měli, a Brno si to pohlídalo. Sezonu jsme začali smolně, pak jsme v závěru zázrakem pět ze šesti utkání vyhráli a poskočili jsme do play off. Doufám, že příští rok trochu obměníme kádr a bude se nám dařit více než letos,“ řekl po vyřazení v osmifinále Robin Malý.


K důležité první výhře Brna nad Černošicemi přispěl Jan Dufek pěti kanadskými body, svým čtvrtým gólem v utkání rozhodl na konci první minuty v prodloužení. „Osmifinále hodnotím pozitivně, hráli jsme to, co jsme si řekli a fungovalo to. Ve druhém zápase na nás hned ze začátku vlétli, hned v prvním střídání jsme inkasovali, ale podařilo se nám dát rychlé tři góly což změnilo celý průběh zápasů v náš prospěch. Myslím si, že se série zlomila v prodloužení prvního zápasu, byli jsme po něm na koni,“ byl šťastný po postupu brněnský Jan Dufek.