O víkendu se zápolilo také v první lize, kdo si upevnil první příčky v jednotlivých kategoriích?

O víkendu se zápolilo také v první lize, kdo si upevnil první příčky v jednotlivých kategoriích?

Ve všech třech divizích se o víkendu rozjely souboje první ligy. K vidění byly jak jasné výsledky, tak souboje, v nichž musely o vítězi rozhodnou až samostatné nájezdy. Které týmy si po víkendu drží neporazitelnost?

Divize Střed

V rámci skupiny Střed se v neděli odehrály čtyři duely. Jako první zvedli ruce nad hlavu hráči Úhřetic, kteří porazili Chrudim. Tým z Lomnice nad Popelkou neměl daleko k dvojcifernému číslu v kolonce vstřelených branek, nakonec ale v souboji s Novou Pakou zůstal jen těsně pod číslem deset.Tvrdě o vítězství bojovali  hokejisté Pardubic, kteří nakonec museli souboj proti Hlinsku rozhodnout až v samostatných nájezdech, v nichž byli úspěšnější. Poslední duel obstaraly aktuálně vedoucí celky Chrudimi a Poličky, ve vzájemném zápase byli úspěšnější hráči druhého jmenovaného týmu.

Výsledky 1. ligy v rámci divize Střed

Divize Západ

Západní skupina první ligy měla na svém programu jen dva duely. O oba se postarali hráči Rakovníka, kteří odešli s konečnou bilancí jedné výhry a jedné porážky. Prohru si Rakovník přispal proti celku Jsmeinline, který si svou výhrou pojistil druhé místo v tabulce západní divize. Na aktuálně vedoucí partu z Písku ztrácí Jsmeinline čtyři body, k dispozici má však zápas k dobru.

Výsledky 1. ligy v rámci divize Západ

Divize Východ

V zápasech východní skupiny platilo pravidlo – tým, vedený jako domácí – vítězí. Český Těšín si tak připsal další dvě vítězství do tabulky a díky 18 bodům se udržel na druhé pozici. Prozatím, spolu s Uherským Hradištěm, nepoznal hořkost porážky. Největší gólový příděl si v rámci východní divize připsali hráči Nového Jičína, kteří dokázali v souboji s Valašským Meziříčím vstřelit jedenáct branek. 

Výsledky 1. ligy v rámci divize Východ