Přerov si jasnou výhrou upevnil první pozici, Kladno deklasovalo Roller Storm

Přerov si jasnou výhrou upevnil první pozici, Kladno deklasovalo Roller Storm

V trojici zápasů čtvrtého hracího dne juniorské extraligy se diváci rozhodně nenudili. Nejprve Přerov v dramatickém duelu zdolal Zlín, následně jasně porazil v souboji o první příčku Boskovice. V souboji tříbodových týmů jasně vládlo Kladno.

Přerov si v duelu proti Zlínu vypracoval za prvních deset minut tříbrankový náskok, ale hostující celek postupem času vyrovnal hru a rozhodovalo se až v samotném závěru, kdy svým třetím gólem v utkání rozhodl o výhře Přerova tři minuty před koncem Karel Plášek.

Naopak souboj Roller Stormu Praha s Kladnem měl jednoznačný průběh, od druhé poloviny první půle začala gólová smršť v podání Čertů, kteří po polovině zápasu vedli 10:0. Ve druhé části přidali dalších šest přesných tref. Hned několik hráčů si rozšířilo svou sbírku kanadských bodů, nejvíce se ale na vítězství podíleli Tomáš Březina a Petr Hašek, oba vstřelili čtyři branky.

Po těsné výhře z prvního zápasu začal Přerov druhý duel proti Boskovicím inkasovanou brankou v úvodu, rychle ale otočil průběh zápasu, který měl již po prvních dvaceti minutách ve svých rukách a zvládl ho rozdílem osmi gólů. O pět branek se svými trefami postaral Jakub Navrátil, šest přesných nahrávek si připsal Karel Plášek.

20.05.201810:004IHC Night Birds PřerovIHC Devils Zlín6:5
20.05.201810:004IHC Roller Storm PrahaIHC Čerti Kladno1:16
20.05.201813:004IHC Night Birds PřerovHC Boskovice12:4