Snadná cesta do semifinále: Češi v suchém triku přemohli Itálii

Snadná cesta do semifinále: Češi v suchém triku přemohli Itálii

Přerov – Jednoduché čtvrtfinále absolvoval v Přerově na mistrovství světa kategorie Masters český tým. Proti Itálii ani nemusel podat stoprocentní výkony, a přesto bez problému postoupil mezi čtyřku nejlepších. Do italské branky poslal dohromady sedm puků. V semifinále ho čeká Francie.

Skóre se poprvé měnilo v sedmé minutě utkání. Na ose hrací plochy napřáhl Martin Tvrzník a Guichardazovi kotouč letící opravdu rychle a s velkou razancí prošel až do sítě. V desáté minutě Lubomír Vích přenechal puk na vrcholu kruhu Marku Vorlovi, jenž zavěsil do horního růžku. O minutu později se své premiérové trefy na mistrovství dočkal Přerovan Pavel Hanák.

Do poločasu Češi přidali ještě jeden gól, Korhoň nahrál Marku Vorlovi, který svůj pokus ještě opřel o tyčku. Od ní se puk odrazil za brankovou čáru. Do druhé půle Češi i Italové vyměnili brankáře. Skóroval ale opět pouze český celek.

Na 5:0 zvýšil po nahrávce Hanáka ve 25. minutě ranou k pravé tyči Pavel Würtherle. Šestý gól si Italové nedopatřením dali sami, rozhodčí ho připsali Martinu Vozdeckému. Konečný výsledek stanovil v 38. minutě střelou pod břevno z levé strany Ronald Schubert. Češi smetli Itálii lehce 7:0 a v semifinále se utkají s Francií.


17.05.2018 19:30| 6.kolo| Přerov| 308 diváků
Česká republika
Česká republika
Itálie
7:0
Itálie
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 0:0

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
06:17Česká republika-1:0Martin Tvrzník
09:45Česká republika-2:0Marek VorelLubomír Vích
10:59Česká republika-3:0Pavel Hanák
14:33Česká republika-4:0Marek VorelLubomír Korhoň
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
24:56Česká republika-5:0Pavel WürtherlePavel Hanák
31:06Česká republika-6:0Martin Vozdecký
37:37Česká republika-7:0Ronald SchubertLubomír Vích