Dokumenty a informace k sezóně 2014

Dokumenty a informace k sezóně 2014

S blížícím se začátkem soutěží, pro Vás máme několik informací. Prvotní je, že byly již zpracovány nové verze pravidel pro seniorské a mládežnické soutěže. Dále je pro Vás připraven rozpis soutěží 2014 a formulář soupisky hráčů pro soutěže 2014.

Formulář soupisky hráčů naleznete ZDE a velmi důležité upozornění na termín 20.4. do kdy je potřeba odeslat vyplněnou soupisku příslušného mužstva. Zpětně potvrzujeme soupisky pouze pro mládežnická mužstva a pro mužstva, které mají v soutěží "A" a "B" týmy.

Dále si dovolujeme Vás upozornit na termín uhrazení startovného do soutěží a případné sankce vztahující se na neuhrazené startovné.

Brožuru rozpisu soutěží 2014 v elektronické podobě nalezne ZDE.

Dále byly zpracovány aktualizované verze pravidel. Seniorské soutěže se od ročníku 2014 budou hrát podle aktualizované verze pravidel IIHF, které si můžete stáhnout ZDE, mládežnické soutěže a soutěž žen se pak bude nadále hrát podle pravidel FIRS a jejich aktualizovanou verzi stáhnete ZDE. Tištěné verze pravidel IIHF a FIRS obdržíte společně s rozpisy soutěží a zápisy o utkání poštou v dohledné době.

V neposlední řadě si Vás dovolujeme informovat, že od čtvrtka 10.4. bude již k dispozici sekretář v kanceláři na Strahově.

Speciálně upozorňujeme na to, aby jste nepodcenili vystavení registračních průkazů a nenechali žádosti o zpracování na poslední chvíli !!!