Dvojice odložených zápasů uzavřela základní část extraligy juniorů

Dvojice odložených zápasů uzavřela základní část extraligy juniorů

Kvůli marodce zlínských juniorů se v řádném termínu neodehrály jejich zápasy na Kladně a v Černošicích. Došlo na ně až na konci celé základní části, stále však bylo o co hrát. Zlín totiž v případě výhry v obou duelech mohl přeskočit vedoucí Přerov, proti Kladnu však neuspěl, a tak skončil druhý.

K prvnímu duelu zamířili Zlínští do Kladna, kde se střetli s tamními Čerty. Začali dobře, když se dostali do vedení, o které ale rychle přišli. Následně se podařilo Kladnu dvěma góly během necelé minuty strhnout vedení na svou stranu. Přestože Moravané zvládli vyrovnat, závěr utkání zvládli lépe Středočeši.

Úplně poslední duel základní části se uskutečnil v Černošicích. Na začátku zápasu to vypadalo, že Zlín neuspěje ani proti dalšímu soupeři ze Středočeského kraje, jelikož Černošice velmi rychle získaly tříbrankový náskok. Stejně rychle však o své vedení přišly a do utkání se už nedokázaly vrátit. Naopak Devils neponechali nic náhodě a postupně vypracovali jistý brankový náskok, který udrželi až do konce.

18.06.201711:007IHC Čerti KladnoIHC Devils Zlín6:4
18.06.201715:008SK ČernošiceIHC Devils Zlín7:14