Víkend bude rovněž ve znamení mládežnických soubojů

Víkend bude rovněž ve znamení mládežnických soubojů

Nejmladší ročníky patřící do kategorie mládeže budou mít i tento víkend natřískaný zápasy! Souboje nabídnou obě divize kategorií přípravky a starších žáků. Mladší žáci rozehrají své zápasy pouze v divizi Západ. Rozhodně je, na co se dívat. Pokud u toho ale nemůžete být, rozhodně si nenechte ujít náš výsledkový servis. (Foto: Zlatka Vostrá)

Přípravka 

Divize Východ bude pokračovat v sobotu v Břeclavi šesti zápasy, volno bude mít prozatím suveréně první Přerov spolu se Zlínem. Hned první střetnutí nabídne souboj mezi dvěma posledními celky, Boskovice totiž budou bojovat o své první body do tabulky s Břeclaví, která má jen jeden. Olomouc s Uherským Brodem budou zápolit o druhou příčku, zatím je na tom o bod lépe Uherský Brod, který má však za sebou o tři utkání více.

Sobotní program přípravky - divize Východ

Divize Západ má na programu druhý hrací víkend, a to konkrétvně v neděli na palubovce Nové Paky. Nedělní souboje vynechají oba celky Hořovic, naopak poprvé se představí Nová Paka a Mad Parrots Úhřetice. Kladno jistě bude chtít pokračovat v parádních výkonech, když za tři utkání nastřílelo třiatřicet branek a obdrželo jen dvě.

Sobotní program přípravky - divize Západ

Mladší žáci

V kategorii mladších žáků budou v sobotu zápolit o další body do tabulky jen celky z divize Západ, jelikož východní má volno. Hned první duel pošle proti sobě prvního s posledním. Kladno, které hostí celý hrací den, přivítá Hořovice B, které mají prozatím na svém kontě nula bodů se skóre 5:30. Jelikož Cvočkaři Hořovice A mají spolu s Černošicemi volno, budou Úhřetice bojovat s Kladnem o první příčku, na kterou ztrácejí jediný bod a mají tři utkání k dobru.

Sobotní program - Mladší žáci

Starší žáci

Divize Východ má své druhé hrací kolo naplánované na sobotu. První vzájemný duel prvních dvou týmů Zlína a Boskovic skončil remízou 4:4, přičemž Zlín vede tabulku jen o skóre a právě v sobotu je čeká druhý vzájemný souboj. Je tedy možné, že po skončení sobotního programu bychom mohli znát nový vedoucí celek divize. Naopak o své první body bude bojovat Břeclav, která se bude snažit minimálně dotáhnout na Přerov, za kterým zaostává o dva body, jenže první tři utkání spolu se vzájemným utkáním jí příliš nehrají do karet.

Sobotní program starších žáků - divize Východ

V neděli bude v Černošicích již čtvrtým hracím kolem pokračovat divize Západ kategorie starších žáků. Vedoucí tým z Hořovic bude mít, stejně jako Čerti Kladno, volno. Tým Lomnice nad Popelkou tak má šanci se před Hořovice dostat, jenže má odehráno více zápasů. Hned první střetnutí nabídne souboj druhého s posledním, kdy se Černošice s hrozivým skóre 4:71 utkají právě s Lomnicí. Diváky v Černošicích čekají utkání především týmů ze spodní poloviny tabulky, která by se případně mohla promíchat, jelikož Úhřetice na pátém místě ztrácí na čtvrtý Roller Storm Praha pouhé dva body. Černošice budou chtít na domácí půdě jistě zabojovat a pokusit se odlepit od úplného dna tabulky.

Nedělní program starších žáků - divize Západ