O víkendu odstartují další dvě divize mládežnických kategorií

O víkendu odstartují další dvě divize mládežnických kategorií

Kategorie mládeže má o prvním květnovém víkendu v mnoha případech volno, kde se však chystá sezona vypuknout, to je západní divize mladších žáků a východní divize jejich starších kolegů. Místem letošních soubojů bude, v případě mladšího žactva, Nová Paka. Starší žáci se poté utkají v Břeclavi. Do hry se dostávají rovněž obhájci titulu, tedy starší žáci Přerova. Jaké souboje nás, a hlavně hráče, čekají? To najdete v naší pozvánce.

Mladší žáci

V sobotu 6. května nadejte rovněž čas pro start západní divize mladších žáků. V Nové Pace se  v rámci prvního hracího dne zapojí do boje všechny týmy, kromě celku HC Cvočkaři Hořovice A. Ti si na svůj vstup do inline hokejové sezony budou muset ještě pár dní počkat. Koho tedy uvidíme na palubovkách? Jako první odstartuje souboj domácí Nové Paky, která se postaví celku Mad Parrot Úhřetice. O hodinu později svede svou bitvu Kladno spolu s Černošicemi a následně se kladenští hráči utkají s Novou Pakou. Po obědě poté čeká na příznivce inline hokeje duel mezi Černošicemi a Úhřeticemi, po nichž se znovu dostane na scénu Nová Paka, jež ve svém posledním klání přivítá Černošice. Závěrečným duelem prvního hracího dne kategorie mladších žáků bude souboj Kladna a Úhřetic. Kdo bude mít po prvním dne vedoucí postavení v tabulce? 

Sobotní program mladších žáků – divize Západ

Starší žáci

Ve stejném čase, jako vypukne soutěž mladších žáků, odstartuje v Břeclavi svou sezonu rovněž východní divize žáků starších. Do hry zasáhnou všechny čtyři celky, na něž čekají tři utkání. Souboje v rámci starších žáků odstartuje domácí celek Břeclavi duelem s Boskovicemi, na nějž naváží svým dvojutkáním obhájci titulu z Přerova. Night Birds změří síly se Zlínem, aby ihned poté nastoupili proti Břeclavi. Ani Zlín si ale moc neodpočine, neboť i on má v plánu dvě utkání za sebou. Po dopoledním souboji na něj ještě čekají Boskovice a Břeclav. Sobotní program kategorie starších žáků uzavře duel Přerova s Boskovicemi.

Sobotní program starších žáků – divize Východ