Ambica extraliga juniorů právě začíná!

Ambica extraliga juniorů právě začíná!

Juniorská soutěž inline hokeje dospěla ke svému začátku a startuje svůj program v sobotu 6. května. Extraliga juniorů ale doznala jedné podstatné změny. Oproti minulému roku se již nesetkáme se dvěma skupinami, ale všechny týmy nyní spadají do jedné Během víkendu odehraje každý z týmů tři zápasy, celky Černošic a Kladna čekají dokonce duely čtyři. Podívejme se tedy, jak vypadá zápasová náplň úvodních dvou dnů. (Foto: Zlatka Vostrá)

Sobotní program

Aktuální ročník otevře bronzový účastník minulého ročníku IHC Uherský Brod, jenž ve svém zápase vyzve SK Černošice a odpoledne změří síly se soupeřem z Kladna. V čase oběda mohou diváci shlédnout mistra roku 2016 – tým IHC Devils Zlín. Ten se nejprve postaví proti Kladnu a posléze proti Černošicím. Posledním sobotním domácím celkem je IHC Nový Jičín, na jehož hráče čeká v první hrací den pouze jediný zápas a to proti IHC Night Birds Přerov. Kdo bude mít po prvním dnu nejvíce bodů? Vykročí za obhajovou titulu právě hráči ze Zlína? 

Nedělní program

V sobotu zápasový kolotoč ukončovali, v neděli jej hráči Nového Jičína budou roztáčet. Právě Novojičínští se v prvním duelu druhého hracího dne postaví proti Kladnu a následně vyzvou celek Černošic. Dva duely čekají také na tým IHC Night Birds Přerov, který nejprve změří své síly s Černošicemi a odpoledne uzavře první víkend zápasem proti Kladnu. Dopoledne ale stihne své klání také Zlín, na nějž čeká celek Uherského Brodu.