Partnerství s Prime

Partnerství s Prime

Česká asociace inline hokeje uzavřela významné partnerství s firmou PRIME. Ta bude sponzorsky dodávat po dobu dvou let kolečka pro všechny reprezentační výběry hrající pod hlavičkou organizace FIRS.

Značka Prime patří společně s Reighn hockey a Wicked do skupiny Powerslide.
Hokejová divize Powerslide je novým článkem společnosti a kolečka Prime by měli patřit do výstavní skříně nabídky produktů.
Společnost Prime na českém trhu zastupuje výhradní distributor Powerslide společnost Hejduk Sport, která je jedním z partnerů ČAILH.
Kolečka Prime na loňském mistrovství světa již používal mistr světa Lukáš Cik.

Česká asociace, si podle slov prezidenta Tomáše Würtherleho, od spolupráce slibuje profesionálnější servis a větší komfort pro hráče a hráčky reprezentačních výběrů. Věří, že partnerské spojení českého inline hokeje, jakožto absolutní velmoci poslední pětiletky, a značky Prime, jakožto mladé a dynamické firmy, přinese oboustranný prospěch a bude partnerstvím na nejvyšší úrovni. Rád bych poděkoval Jeffovi Prime, který stál u zrodu této spolupráce. 

Lukáš Cik pro společnost ohodnotil kolečka Prime:  "Přilnavost koleček je pozoruhodná, ale to nejlepší, čeho jsem si všiml, že kolečka Prime vydrží déle než kterékoliv jiné, co jsem kdy používal",

Oficiální FB profil Prime