Beroun ovládl základní část Stilmat extraligy

Beroun ovládl základní část Stilmat extraligy

Základní část Stilmat extraligy 2016 je minulostí. Vítězem historického celorepublikového formátu se stáli hráči Berouna, kteří tak ve čtvrtfinále narazí na hokejisty Zlína. Na druhém místě se umístili hráči Olomouce, kteří vyzvou Hradec Králové. Třetí Nový Jičín čeká derby s Přerovem a v Černošicích se představí Brno. Vítězové čtvrtfinále si pak zajistí vstupenku na Final Four.

IHC Berounští Medvědi - IHC Roller Storm Praha 10:5 (2:1, 2:3, 2:0, 4:1)

Branky a nahrávky: 9. Šinágl (Bernad, Kafka), 10. Tvrzník (Fiala, Pavlata), 13. Pouska (Fiala, Šinágl), 22. Tvrzník (Fiala), 28. Bernad (Rubeš, Kafka), 35. Kafka (Rubeš), 38. Pouska, 39. Bernad (Šinágl), 45. Rubeš (Pavlata, Bernad), 46. Kafka (Fiala) – 6. Bílek D. (Gremlica), 14. Antončík (Klindera), 15. Antončík (Frodl), 18. Bílek D. (Novák, Antončík), 48. Klindera (Bílek D., Antončík)

Zápas mezi Berounem a Stormem byl překvapivě první polovinu vyrovnaný. První čtvrtinu vyhráli domácí hokejisté Berouna o jeden gól, tu druhou pak hráči Stormu. Od druhé poloviny se na hřišti už ale projevili zkušenosti Berouna, který svého soupeře rozstřílel a v pohodě si v zápase dokráčel pro vítězství, které mu přinesli i vítězství v základní části.



Foto: Petr Hubáček

Grafika: Adam Soukup