Nominace seniorské reprezentace pro World Skate Games

Nominace seniorské reprezentace pro World Skate Games

Reprezentační výběr mužů se po World Games, které se v červenci konaly v americkém Birminghamu představí i na druhé světové akci. V Buenos Aires totiž vystřídají české juniory a i oni budou bojovat o medaile na World Skate Games v Argentině.

Před rokem na mistrovství světa Češi získali zlato. A jádro týmu posledních světových šampionů odcestuje i na World Skate Games do Argentiny. Tým doplnil zkušený Petr Kafka a nováčky jsou brankář Jiří Matoušek a obránce Jakub Kuchař, kteří působí společně ve francouzském týmu Ris Orangis. Naopak tým prošel změnou od letních World Games, kde tým získal stříbrné medaile. V Buenos Aires tým čeká další velká výzva!

Ve skupině A se český tým utkání s domácím výběrem z Argentiny, s Kanadou, Kolumbií a Itálií. Vítěze třetích World Skate Games budeme znát v neděli 6. listopadu.

Nominace:

Brankáři: Daniel Brabec (Villeneuve/FRA), Jiří Matoušek (Ris Orangis/FRA).

Obránci: Patrik Šebek (Rethel/FRA), Pavel Strýček (Mission Roller Brno), Jakub Cik (Anglet/FRA), Jan Vyoral (IHC Devils Zlín a Vierzon/FRA), Jan Andrýsek (IHC Night Birds Přerov a Mallorca/ŠPA), Jakub Kuchař (IHC Roller Storm Praha a Ris Orangis/FRA).

Útočníci: Marek Loskot (SK Černošice a Rethel/FRA), Petr Školoud (IHC Night Birds Přerov a Rethel/FRA), Kamil Skácel (Mission Roller Brno a Rethel/FRA), Petr Kafka (SK Černošice), Jakub Bernad, Martin Fiala (oba Prague Rats a Quanta Milano/ITA).

Realizační tým:

Trenér: Martin Mecera
Generální manažer: Tomáš Würtherle
Team a media manager: David Šimon
Technický vedoucí: Tomáš Ulrich