Černošice rozložily Brod, řádili Kafka s Loskotem

Černošice rozložily Brod, řádili Kafka s Loskotem

Inline hokejisté pražských Černošic si s chutí zastříleli v posledním víkendu extraligy proti Uherskému Brodu. Zápas zlomili už v první čtvrtině, kdy si vypracovali vedení o tři branky a plně kontrolovali průběh zápasu od první do poslední minuty. V zápase vynikali hostující Loskot a Kafka. První si připsal deset, druhý dokonce čtrnáct kanadských bodů.

První šanci zápasu měl sice domácí Heča, ale na Langera nevyzrál. Černošice pak udeřili dvakrát v přesilových hrách. Skóre utkání otevřel po rychlé kombinaci u tyče číhající Robin Malý, kterého o pár minut později podobným způsobem doplnil Patrik Koyš. Třetí branku přidal po krásném pasu Kafky hostující Marek Loskot. Ještě na konci úvodní čtvrtiny mohl zvýšit Hrdina, ale Haloda předvedl dobrý zákrok.

Uherský Brod snížil na startu druhé čtvrtiny, když se sám před Langerem zjevil Daniel Gazda a překonal brankáře Černošic. Další šanci měl Mrňa, ale velmi dobrý zákrok předvedl Haloda. Trefil se až Petr Kafka a na něj ve vlastním oslabení navázali Marek Loskot s Robinem Malým, kteří se trefili v rozmezí šesti vteřin. Na snižující gól Daniela Gazdy odpověděli hráči Černošic dalšími góly Petra Kafky a Marka Loskota.

Kanonáda do sítě domácích pokračovala i ve druhé půli utkání. Třetí třetinu opanovaly Černošice pěti góly. Dvakrát se trefil Petr Kafka, po jedné brance přidali Jiří Hrdina, Ronald Wurm a Marek Loskot. Ve stejném stylu pokračovala i závěrečná čtvrtina. Utkání se spíše dohrávalo a Černošice poněkud zapomínaly bránit. Uherskobrodští ovšem opakovaně naráželi na skvěle chytajícího Langera.

Ten si musel poradit například se střelou Gazdy či zakončením Mikulce na začátku závěrečné části. Pak se dvakrát trefil Petr Kafka, pokaždé s asistencí Loksota. Vedení vzápětí zvýšil Ronald Wurm, na kterého o chvíli později navázal Robin Malý. Poslední branku zápasu zaznamenal vteřinu před koncem Marek Loskot a završil tak na konečných 18:2 pro hosty. Ti v tabulce uzavírají horní čtveřici. Brod je naopak mezi posledními týmy.

Jan Heča (trenér Uherského Brodu): Bohužel se nám nepodařilo vstoupit do zápasu podle našich představ. Soupeř získal rychle tříbrankové vedení, zatímco my jsme neproměnili šance. Ve druhé čtvrtině Černošice odskočily a utkání se spíš dohrávalo.

Marek Loskot (asistent kapitána Černošic): Jsme rádi, že se nám od začátku střelecky dařilo. Náš gólman Langer dobře zachytal. Dostali jsme se do dost šancí a od druhé čtvrtky jsme se už bavili inlinem.



01.06.2019 13:00| 9.kolo| Uh. Hradiště
IHC KANCI Uherský Brod
IHC KANCI Uherský Brod
SK Černošice
2:18
SK Černošice
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:3 | SHG: 0:3
Rozhodčí: Petr Karlík, Michal Pahulák

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
02:49SK ČernošicePPG0:1Robin MalýPetr Kafka, Pavel Mrňa
07:32SK ČernošicePPG0:2Patrik KoyšPetr Kafka, Marek Loskot
10:27SK Černošice-0:3Marek LoskotPetr Kafka
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
13:44IHC KANCI Uherský Brod -1:3Daniel Gazda
17:05SK ČernošiceSHG1:4Petr KafkaMarek Loskot
18:35SK ČernošiceSHG1:5Marek LoskotPetr Kafka
18:41SK ČernošiceSHG1:6Robin MalýPetr Kafka
21:08IHC KANCI Uherský Brod -2:6Daniel Gazda
21:25SK Černošice-2:7Petr KafkaRobin Malý
22:37SK ČernošicePPG2:8Marek LoskotPetr Kafka
3. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
25:16SK Černošice-2:9Petr KafkaMarek Loskot, Patrik Koyš
26:28SK Černošice-2:10Jiří HrdinaPavel Mrňa
30:15SK Černošice-2:11Ronald WurmJiří Hrdina
30:22SK Černošice-2:12Marek LoskotPatrik Koyš, Petr Kafka
35:18SK Černošice-2:13Petr KafkaRobin Malý
4. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
38:17SK Černošice-2:14Petr KafkaMarek Loskot, Patrik Koyš
38:36SK Černošice-2:15Petr KafkaMarek Loskot
40:49SK Černošice-2:16Ronald Wurm
45:18SK Černošice-2:17Robin MalýPavel Mrňa, Ronald Wurm
47:59SK Černošice-2:18Marek LoskotPetr Kafka